Zadnje kolo MŽNL: Derbi Jalžabeta i Rudara za drugu poziciju u ligi

Posljednje, 30. prvenstveno kolo Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin, donosi derbi kola u Murskom Središću gdje se sastaju Rudar i Jalžabet, ekipe koje su u nastavku prvenstva jako podbacile.

I dok domaćin pobjedom može potvrditi drugu poziciju, Jalžabet pobjedom može vratiti Rudaru dug za jesenski poraz te prvenstvo završiti na drugome mjestu. Utakmicu će suditi Velđi, Tuksar, Čurila delegat je Kapeš.

U Prelogu Mladost Komet ugošćuje Novi Marof i pobjedom želi prvenstvo završiti na trećem mjestu u utakmici koju će suditi Srnec, Mihalić, Martan delegat je Lukinec.

Pušćine igraju utakmicu sa Zelengajem, koji bi mogao s obzirom na odlične igre koje je pružao tokom proljeća i ovdje ostvariti povoljan rezultat. Utakmicu će suditi Vugrinec, Nikolić, Pintarić delegat je Korunić.

Naprijed na svom travnjaku u oproštaju od prvenstva, ali vjerojatno i od lige ugošćuje Plitvicu u utakmici koju sude Novosel, Šambar, Jarnjak delegat Drvenkar.

Na promociji naslova prvaka Nedelišće igra s Poletom i apsolutni je favorit utakmice koju sude Jelić, Remar, Rojc delegat Poredoš.

U derbiju začelja Centrometal igra s Graničarem iz Kotoribe i favorit je u ovoj utakmici u kojoj su suci Pavlić, Kapeš, Rohtek delegat Šoltić.

U Hrastovskom Zadrugar igra s Međimurcem, koji je nezgodna ekipa, ali je ipak domaćin favorit. Ovu utakmicu sude Zobec, Horvat, Hajdarović delegat je Hajdarović.

Sloboda u Slakovcu igra s Varteksom, a utakmica će biti zanimljiva i neizvjesna. Utakmicu sude Kolarić, Šupljika, Sukanec delegat Toplek.

Sve utakmice igraju se u subotu s početkom u 18 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije