ISPUŠNI VENTIL Varaždinci uz Vatrene! Najmanje što očekuju je prolazak skupine

Tek nas nekoliko dana dijeli od Europskog nogometnog prvenstva, a možemo sa sigurnošću reći da će se varaždinske ulice, trgovi, kafići i domovi ispuniti nogometnim ludilom. Spremaju li se za Euro, znaju li uopće da dolazi i hoće li i gdje gledati utakmice, bila su neka od pitanja koja smo pitali naše sugrađane i sugrađanke u sklopu emisije Ispušni ventil.

Rezultat ankete nije nas iznenadio, iako je variralo znanje ispitanika o samom prvenstvu, kao i o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Ako i vi želite dodati nešto na temu, ili reći nešto o nekom drugom problemu, nazovite danas u emisiju Ispušni ventil u 10 sati i 15 minuta na Radio Sjeverozapad.

Emisiju ispušni ventil slušajte na linku: Radio Sjeverozapad – Ispušni ventil.

Davor Maleša

– Europsko nogometno prvenstvo pratit ću doma s prijateljima, no nisam baš neki veliki fan. Od Hrvatske reprezentacije očekujem da prođe prvo kolo i dođe bar u osminu finala. Što se prvo mjesta tiče, to je moguće, no vidjet ćemo. Prvo treba proći skupinu, a ona je jaka. Naši sportaši dosta pridonose promocji Hrvatske u svijetu, no naš sport baš i ne previše.

Denis Srnec

– Obavezno ću pratit Euro, neke utakmice doma, neke s prijateljima. Mislim da Hrvatska igra 10., 17. i 21. lipnja, nisam 100 posto siguran. No siguran sam da ću gledati. Nadam se da bi napokon mogli nešto odigrati, sad imaju trenera koji će ih više pustit da igraju. Nadam se da ćemo proći skupinu, a onda je sve moguće. Skupina nam je teška.

Tin Vujasinović

– Nisam još ništa počeo planirati, što se gledanja utakmica tiče. Znam s kim je Hrvatska u skupini, a očekujem bar četvrtfinale. Imam povjerenja u našu ekipu, mislim da su dosta dobri. Imamo Modrića, Rakitića, Mandžukić super igra. Samo mi fali što nema Lovrena jer sam navijač Liverpoola. Francuska nam je bila sretna 1998., mogla bi nam i opet.

Iva Breški

– Europsko prvenstvo neću pratiti. Nemam ništa protiv nogometa, no jednostavno nemam vremena. Znam da se igra u Francuskoj, no ne znam s kime igramo, niti tko nam je izbornik. Protiv nogometnog ludila nemam ništa protiv i bilo bi mi drago da Hrvatska ode što dalje. Utakmice Hrvatske ću gledati, no samo ako mi netko kaže kad su.

Jadranka Lačen

– Osobno ne pratim nogomet, no prati moj suprug i na taj način se ja educiram. Ipak ima jedan razlog zašto ja pratim nogomet, a to je zato što radim sa mladima, pa da budem u toku ipak neke stvari znam. Euro se održava u Francuskoj, to znam, no protiv koga igramo ne znam. Mislim da bismo mogli dogurat daleko. Nadam se da će se ova euforija koja prati našu reprezentaciju prenijeti i na mentalitet našeg rada i mislim da bi to bilo odlično.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije