Značajni rezultati varaždinskih pikadista na Prvenstvu Hrvatske u Poreču

Na 23. ekipnom prvenstvu Hrvatske u pikadu, koje se proteklog vikenda održavalo u Poreču u Sportskoj dvorani Žatika, nastupalo je najboljih 88 ekipa u Hrvatskoj i više od 600 natjecatelja, a varaždinski pikadisti ostvarili su zapažene rezultate.

Stari Mlin je nastupao u A kategoriji (501 double out) te je bez problema prošao kvalifikacijske mečeve pobijedivši favoriziranu ekipu Split Londra rezultatom 14-3, te zagrebačku ekipu CB Kum rezultatom 12-5.

U nastavku natjecanja koji se igra po kup sistemu sa mogućnošću repasaža, izgubili su od riječke ekipe Play Darts rezultatom 9-2, potom pobijedili ekipu Playboy 9-6, te na kraju izgubili od splitskog Dioklecijana rezultatom 9-1, koji su na kraju bili prvaci A kategorije ispred zagrebačkog Janje Alfa Tima. Na kraju ukupnog poretka Stari Mlin osvojio je 9. mjesto.

Ivanečki Inferno je nastupao u B kategoriji (501 master out) i u kvalifikacijama su pobijedili vukovarsku ekipu Gaj rezultatom 10-7, ali su izgubili od ekipe Stars rezultatom 9-8. Međutim porazom ekipe Gaj od Starsa, Inferno se plasirao u nastavak natjecanja, ali su na početku izgubili od ekipe Coloseum rezultatom 9-4.

U nastavku turnira uspjeli su pobijediti ekipu CB Ceki Sela rezultatom 9-2, ali su za njih opet pogubni bili karlovački dečki iz ekipe Stars koji su ih opet pobijedili identičnim rezultatom 9-8. Na kraju je Inferno također osvojio 9. mjesto kao i kolege iz Starog Mlina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije