Međunarodno CrossFit natjecanje ‘Varaždin Throwdown’ ponovo u TTS Sport centru!

Jedini CrossFit centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj s licencom i licenciranim CrossFit instruktorima po šesti puta organizira veliko međunarodno CrossFit natjecanje pod pokroviteljstvom globalnog CrossFit partnera, Reebok.

Varaždin Throwdown je CrossFit natjecanje u organizaciji CrossFit Varaždina. Ovo super atraktivno natjecanje održati će se u subotu, 28. svibnja, i nedjelju, 29. svibnja s početkom u 10 sati u TTS sportskom centru i na atletskom dijelu stadiona Sloboda.

U dva dana gotovo 100 natjecatelja i natjecateljica iz Hrvatske i inozemstva testirati će svoju tjelesnu pripremljenost kroz više treninga/testova kako bi pronašli najspremnije CrossFit sportaše koji osvajaju i bogate nagrade.

Samo natjecanje prezentacija je CrossFita kao jednog od najbrže rastućih sportova na planeti koji se prilagođava vašim mogućnostima.

Natjecanje je podijeljeno na profesionalce i rekreativce u muškoj i ženskoj kategoriji te je najbolji primjer što sve rekreativci mogu postići (uz obaveznu pomoć licenciranih instruktora) takvim načinom treninga u usporedbi sa zastarjelim treninzima koji se još uvijek prakticiraju u velikom broju fitness centara.

Natjecanje je obogaćeno raznim zabavnim programima kroz dan i velikim ‘CrossDrink Party‘ partijem u subotu, 28. svibnja, od 21 sat uz DJ Pinthu.

Pozivaju se svi ljubitelj i ljubiteljice CrossFita kao i svi ostali koji samo žele vidjeti perfektno građene sportašice i sportaše na izuzetno zahtjevnim i atraktivnim treninzima da posjete natjecanje i uživaju u pogledu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije