Dabrove ni umor nije zaustavio na putu do pobjede protiv Zameta

Dabrovi su jučer, 18. svibnja, pobijedili riječki Zamet u utakmici 7. kola Lige za prvaka rezultatom 29:25 nakon osvajanja drugog mjesta u Kupu i tako stigli do sigurnog trećeg mjesta u prvenstvu.

Iako je kod igrača Varaždina bio prisutan umor, odlični rezultati za kraj sezone dali su im još snage i doveli do osvajanja dva vrijedna boda u borbi za prvaka Hrvatske. Varaždinci su u jučerašnju utakmicu krenuli odlično i već u 10. minuti imali prednost od 6:3. Do isteka 20. minute, gosti su uspjeli izjednačiti na 10:10 preko Hrvatina.

Ipak, poluvrijeme je pripalo igračima Vladimira Vujovića pri rezultatu 17:12, a u tome su im pomogla četiri gola postignuta zaredom.

U drugom dijelu utakmice, Dabrovi su krenuli još bolje i 20 minuta prije kraja susreta suvereno držali prednost od osam pogodaka prednosti pri rezultatu 22:14. Iako su gosti pokušavali sustići prednost domaćih igrača, u tome nisu uspjeli, pa su tako oba boda ostala u rukama Varaždinaca.

Vrijedi napomenuti kako je jučer na parketu ‘briljirao’ Marin Šipić sa osam pogodaka u mreži gostiju iz devet pokušaja, pratio ga je Horvat sa sedam, a odmah iza njega smjestio se Tokić sa jednim pogotkom manje. U redovima gostiju, najprecizniji je bio Hrvatin sa šest pogodaka iz deset pokušaja.

U osmom kolu, koje se igra već ovog petka, Varaždince čeka gostovanje kod momčadi Zagreba, a utakmica se igra u Kutiji šibica s početkom u 18.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije