Škola nogometa Lumen pokrenula prvu vratarsku akademiju za najmlađe ‘Prstići’

Škola nogometa Lumen iz Varaždina s prvim je danima svibnja krenula i sa svojom ženskom sekcijom, za djevojčice predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole, odnosno od 6 do 9 godina starosti.

Kao što su popularne Lumen Pinkice, još u travnju, odradile svoje prve prezentacijske treninge, tako je pod okriljem ŠN Lumena predstavljena i prva vratarska akademija za najmlađe čuvare mreža pod nazivom ‘Prstići‘.

I Pinkice i Prstići svoje trening obveze odrađuju ponedjeljkom i srijedom, na međusobno bliskim terenima, ali u različito vrijeme. Prstići su na travnjaku stadiona Sloboda od 16.30 do 17.45 sati, a djevojčice Pinkice na susjednom terenu TTS sportskog centra, od 18 do 19 sati.

Ukoliko ste i vi roditelj čija kćer pokazuje interes za bavljenje ‘najvažnijom sporednom stvari na svijetu’ ili pak sin baš želi stopama Casillasa, Neuera, Navasa ili Oblaka, možete ih prijaviti dolaskom na spomenute sportske objekte u navedeno vrijeme ili pak putem telefona 091 8928 204 (profesor Tomica Jelenski) odnosno e-mailom na tomica.jelenski@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije