Zagreb ‘pregazio’ Dabrove u zaostaloj utakmici Lige za prvaka

Rukometaši Varaždina poraženi su u zaostalom susretu Lige za prvaka od Zagreba. Izabranici Veselina Vujovića bili su bolji s 33:24.

Dabrovi su solidno otvorili utakmicu i držali tempo s gostima iz Zagreba. Do 19. minute, rezultat je bio izjednačen i iznosio 9:9, da bi u narednim minutama Marković zabio dva povezana gola i odveo Zagreb u prednost.

Tu se lagano raspala igra domaćina, a Zagrebaši su iskoristili priliku i do poluvremena napravili veliku prednost. Na poluvrijeme se otišlo pri vodstvu Zagreba 17:12.

U nastavku je postalo jasno zašto Zagreb igra Ligu prvaka i da je drugi svemir za sve konkurente u Ligi za prvaka, pa je tako u 45. minuti utakmice rezultat iznosio 23:16 za ‘Plinare’. Sljedećih deset minuta nije donijelo Dabrovima ništa dobroga, a u 55. minuti Vrdoljak je zabio za deset pogodaka prednosti gostiju i time označio još jedan poraz Dabrova od Zagreba.

Utakmica je završila rezultatom 33:24, a najraspoloženiji u redovima gostiju bio je Marković sa sedam pogodaka, od toga tri od tri s linije sedam metara, a pratio ga je Tonči Valčić s jednim pogotkom manje.

Kod Dabrova, najuspješniji u pogađanju protivničke mreže bili su Vučko i Zobec, svaki s četiri pogotka u mreži Zagreba. Varaždinci se nakon ovog poraza nalaze na trećem mjestu ljestvice, iza vodećeg Zagreba i Nexea, koji imaju dva boda više, a već za vikend igrače Vladimira Vujovića čeka gostovanje u Dubravi i borba za nova dva boda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije