Prvi poraz za Dabrove u Ligi za prvaka, teško stradali u Našicama kod Nexea

Rukometaši Varaždina poraženi su od Nexea u Našicama s visokih 30:20 u sklopu četvrtog kola Lige za prvaka.

Iako su Dabrovi solidno krenuli u utakmicu i do 10. minute bili u egalu s Nexeom, Nuić i Zrnić su s dva pogotka napravili su razliku do 13. minute, kada je prednost za domaćine iznosila 7:4. Do 18. minute ta prednost je narasla na pet pogodaka. U posljednjim minutama prvog dijela utakmice Dabrovi su uspjeli smanjiti rezultat i približiti se na samo dva pogotka zaostatka, ali nekadašnji član Dabrova Ivan Sršen je u posljednjim sekundama prvog dijela zabio za 14:11 s kojim se otišlo na predah.

Uvodne minute drugog dijela bile su kobne za Dabrove, jer su Herceg i Sakić svaki sa po dva pogotka odveli Nexe na sedam pogodaka prednosti pri rezultatu 18:11, čime su dali do znanja Varaždincima kako će kući otići bez bodova, iako se još moralo odigrati više od 25 minuta utakmice.

U 45. minuti utakmice, Herceg je pogodio za 25:14, najveću prednost Nexea na utakmici, a taj zaostatak Varaždinici više nisu mogli nikako nadoknaditi, što je rezultiralo prvim izgubljenim susretom za Dabrove u Ligi za prvaka.

Najviše pogodaka za Dabrove zabio je Ivan Horvat, koji je pospremio u mrežu Nexea 6 pogodaka, dok su kod domaćina najraspoloženiji bili Nuić i Zrnić sa po pet pogodaka u mreži Dabrova.

GRK Varaždin 1930 se nakon četiri kola nalazi na trećem mjestu s 4 boda, ali i utakmicom manje, jer je utakmica trećeg kola protiv Zagreba odgođena zbog Zagrebovih obaveza u Ligi prvaka, gdje su igrali protiv PSG-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije