Dabrovi upisali novu pobjedu u Ligi za prvaka, u gostima svladali Zamet

Rukometaši Varaždina su na gostovanju kod Zameta ostvarili i drugu pobjedu u Ligi za prvaka, gdje su svladali domaćina s 32:26.

Već u uvodnim minutama, Dabrovi su pokazali da su došli po pobjedu, pa su tako već u desetoj minuti imali prednost 4:1. Dva puta je mrežu domaćih pogađao Šipić, a pridružili su mu se Vidaček i Huđ.

Pokušali su se domaćini vratiti u utakmicu nakon početnog šoka i ‘ganjali’ rezultat, što im se i ostvarilo u posljednjim minutama prvog dijela, kada su izjednačili na 13:13, da bi Lind zabio svoj drugi pogodak u posljednjoj minuti prvog dijela za 14:13, ali Hrvatin u posljednjim sekundama još jednom poravnava rezultat na 14:14, pri kojemu se otišlo na odmor.

U nastavku, igralo se gol za golom sve do 34. minute, kada su Lind, Horvat, dva puta Marčec i jednom Tokić odveli Dabrove na 21:16. 20 minuta prije kraja susreta. Do 46. minute, prednost Dabrova je narasla na sedam pogodaka prednosti i tako označila kraj svim nadama Zameta da će u ovom susretu osvojiti barem bod.

Utakmica je na kraju završila 32:26 u korist Dabrova. Valja spomenuti kako je u redovima Dabrova najraspoloženiji bio Martin Marčec sa sedam pogodaka, dok su po pet dodali Lind i Šipić. Kod Zameta, naraspoloženiji je bio Hrvatin sa šest pogodaka.

Utakmicu trećeg kola Varaždinci su trebali 23. travnja igrati protiv Zagreba, ali obzirom da Zagreb igra Ligu prvaka protiv PSG-a, ta je utakmica odgođena, pa će tako u sljedećem susretu igrati protiv Nexea 27. travnja u Našicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije