Radoslav Rogina 36. na drugoj etapi utrke Tour of Croatia, Mark Cavendish prvi

U drugoj etapi biciklističke utrke Tour of Croatia voženoj od Nacionalnog parka Plitvička jezera do Splita, pobjedu je odnio Britanac i jedan od najboljih biciklista svijeta, Mark Cavendish.

Odmah iza njega smjestio se pobjednik prve etape Giacomo Nizzolo, pa su tako njih dvojica zamijenili mjesta u odnosu na prvu etapu utrke voženu od Osijeka do Varaždina. Cavendish je tako ujedno preuzeo i vodeću poziciju ukupnog poretka.

> FOTO Nizzolo pobjednik prve etape Tour of Croatia, Varaždinci odlični domaćini

Treće mjesto pripalo je Marku Renshawu, dok je Varaždinac Radoslav Rogina u dresu slovenskog Adria Mobila završio drugu etapu kao 36. i time poboljšao svoje mjesto na tablici, obzirom da je prvu utrku završio kao 63. te se trenutno nalazi na 40. mjestu ukupnog poretka.

Podsjećamo, druga etapa od Plitvičkih jezera do Splita najduža je na utrci i njezina trasa iznosi 240 kilometara. Treća etapa vozi se od Makarske do Šibenika i duga je 189,8 kilometara te se vozi sutra, 21. travnja, kada će biciklisti tražiti novu priliku kako bi dodatno poboljšali svoje dosadašnje rezultate.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije