Ovogodišnja Noć bazena u noći s 22. na 23. travnja uz bogat program

U noći s petka na subotu, 22. na 23.travnja, na Gradskim bazenima u Varaždinu održava se Noć bazena 2016. u kojoj će se svi plivači moći upoznati, ali i besplatno isprobati sve programe klubova koji treniraju na bazenima.

Svaki korisnik s kupljenom ulaznicom za vrijeme trajanja Noći bazena ima pravo na jednu besplatnu ulaznicu, što se također odnosi i na ulaznice za saunu, koja će za vrijeme trajanja Noći bazena biti otvorena do ponoći.

U malom i velikom bazenu će se s početkom u 17 sati održavati prezentacije programa i treninzi plivačkih klubova koji treniraju na tamo, tijekom kojih građani mogu pristupiti programima i besplatno se informirati s trenerima o aktivnostima klubova.

Vodeni vrtić, Obuka neplivača i Aqua gimnastika će se održavati u malom bazenu, dok će u velikom bazenu treninge prezentirati Plivački klub Varaždin, Plivački klub Barok, Vaterpolo klub Garestin, Klub podvodnih aktivnosti Drava i Plivački klub Vidra.

Društvo za zaštitu od dijabetesa grada Varaždina se također pridružilo Noći bazena s besplatnim mjerenjem šećera u krvi za sve posjetitelje od 18 do 20 sati.

Detaljan program možete pogledati ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije