Kajak i kanu Memorijal Siniša Razlog održava se 1. svibnja na rijeci Dravi

Kajak kanu klub Varteks Varaždin, u suradnji s Hrvatskim kajakaškim savezom i ZSUGV-om, organizira 20. Memorijal Siniša Razlog, koji će se održati 1. svibnja na rijeci Dravi s početkom u 11 sati.

Natjecanje počinje u 11 sati spustom od 3. mosta na kanalu HE Varaždin, a ciljem kod mosta preko rijeke Drave. Očekuje se dolazak natjecatelja iz Slovenije i Bosne i Hercegovine, što uz nastup svih članova reprezentacije Hrvatske obećava odlično natjecanje.

Uz članove kajakaških klubova, organizatori pozivaju i sve vlasnike turističkih kajaka i kanua da im se pridruže na natjecanju, a prijaviti se mogu i na dan natjecanja kod prostorija kajakaškog doma do 9 sati ili mailom (Darko Tomašekdarko.tomasek@vz.htnet.hr) ili
telefonom (Ratko Razlog – 098 551 169) te u jednom ugodnom sportskom druženju upoznati ljepote prirode uz rijeku Dravu.

Staza je trasirana u dužini otprilike 3.500 metara, a natjecat će se u kategorijama K-1 mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori, veterani, turisti m/ž, C-1 mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori m/ž te C-2 juniori, seniori, turisti, turisti mix m/ž.

U nedjelju, 1. svibnja, u 9.30 sati kod prostorija Kajak kanu kluba Varteks će se obaviti sastanak vođa ekipa i podjela startnih brojeva.

Prva tri mjesta u svakoj kategoriji nagrađuju se medaljama, a najbrži natjecatelji kod kajaka (K-1) i kanua (C1) biti će nagrađeni pokalima. Proglašenje rezultata i podjela nagrada obaviti će se jedan sat nakon završetka natjecanja kod prostorija Kajak kanu kluba Varteks.

Za sve sudionike natjecanja osiguran je topli obrok.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije