Dabrovi u borbu za prvaka kreću protiv Dubrave ove subote u Areni Varaždin

Rukometna Liga za prvaka počinje ovog vikenda, a prvu utakmicu GRK Varaždin 1930 igra na domaćem terenu protiv Dubrave ove subote, 16. travnja u Areni Varaždin.

Rijetki su očekivali da će Dabrovi uspjeti lakoćom doći do Lige za prvaka, obzirom da su početkom sezone promijenili trenera, kada je umjesto Silvija Ivandije došao Vladimir Vujović, a još manje su u to vjerovali, kada su iz kluba rekli kako će se okrenuti domaćim i mlađim igračima, s kojima žele u narednim godinama izboriti veća natjecanja.

Sve one koji nisu u to vjerovali, Vujović i društvo su nakon početnih kola i uigravanja momčadi uvjerili sve kako su na pravom putu, a na svojoj koži su to najbolje osjetil i klubovi s kojima su se Dabrovi susretali na terenu.

Dodatno su Varaždincima muke stvarale brojne ozljede među igračima, pa je tako Tokić bio ‘van pogona’ nekoliko mjeseci, a jednom je prilikom i sam trener Vujović izjavio kako ima osjećaj da je njegov klub bolnica na kraju grada, kako je to slikovito opisao.

Usprkos svim problemima koji su pratili momčad Varaždina u pokušaju da ulovi Ligu za prvaka, evo ih danas tu, a u borbu za prvaka ulaze kao prvi na ljestvici s pet bodova više od drugoplasirane momčadi Premijer lige, Dubrave, koja će im biti prvi protivnik.

Iako su u dobroj formi i redom ostvarivali samo pobjede u Premijer ligi, pred Varaždincima je nov izazov – Liga za prvaka, gdje se kreće ispočetka, a u društvu najjačih hrvatskih momčadi poput PPD Zagreb, Umaga, Nexea, Dubrave i Zameta, čeka ih težak posao u narednih deset kola.

Prva utakmica, ona protiv Dubrave, igra se u Areni Varaždin, domu Dabrova, ove subote, 16. travnja, s početkom u 19 sati. Iz kluba su odlučili nagraditi vjerne navijače, pa su tako osigurali besplatne karte za ovu utakmicu, koje se mogu podići u caffe baru Rock Art, Picabiji i kavani Grofica Marica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije