MŽNL: Varteks dočekuje Novi Marof, Jalžabet traži bodove u gostima kod Plitvice

U 22. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin derbi kola, ali i vjerojatno prvenstva odigrava se u Murskom Središću, gdje vodeći Rudar ugošćuje drugoplasirano Nedelišće.

Zasigurno će derbi biti uzbudljiv i neizvjestan dok će pobjednik ovog susreta steći veliku prednost u borbi za naslov prvaka lige. Utakmica se igra u subotu s početkom u 16.30.

Mladost Komet na svom travnjaku u Prelogu ugošćuje Centrometal koji je nanizao četiri uzastopna poraza i u ovoj utakmici domaćin je apsolutni favorit.

Sloboda na svom travnjaku ugošćuje neugodne Pušćine koje sedam kola nisu doživjele poraz, stoga će utakmica biti zasigurno zanimljiva i neizvjesna u kojoj je domaćin u prednosti.

U nedjelju Varteks ugošćuje Novi Marof koji je poražen u minulom kolu od Međimurca. Domaćin je favorit.

Međimurec pod vodstvom novog trenera Hercega ugošćuje Zelengaj, koji nakon pobjede protiv Jalžabeta očekuje da bi i ovdje mogao ostvariti povoljan rezultat, mada će mu biti jako teško.

Jalžabet koji se je vjerojatno oprostio od borbe za naslov prvaka i koji je nanizao tri uzastopna poraza, ugošćuje nezgodnu Plitvicu koja je nanizala neriješeno i dvije pobjede, stoga će utakmica zasigurno biti dobra.

Graničar na svom travnjaku ugošćuje Polet koji ima kvalitetnu ekipu, ali loše igra te bi u ovoj utakmici mogla završiti sa sva tri znaka.

Zadrugar će nakon teškog poraza u Nedelišću tražiti iskupljenje, gdje ugošćuje Naprijed koji igra loše i domaćin je u ovoj utakmici apsolutni favorit.

Utakmice su na rasporedu u subotu i nedjelju s početkom u 16.30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije