Vidovec – PPD Zagreb: Odlična utakmica i rukometna fešta pred 1200 gledatelja

Prekrasna rukometna večer u Vidovcu, pred preko tisuću gledatelja PPD Zagreb očekivano je slavio u četvrtfinalu rukometnog kupa protiv domaćina, koji je pružio solidan otpor višestrukim prvacima. Budući član 1. HRL MRK Vidovec prezentirao se u odličnom izdanju, i na kraju izgubio sa ‘samo’ osam golova razlike.

Već jedan sat prije utakmice dvorana je bila praktički puna, svi ljubitelji rukometa u vidovečkom kraju došli su na ovu rukometnu feštu, najveći sportski događaj u povijesti općine Vidovec. A Vujovićev Zagreb je stigao u najjačem mogućem sastavu, izostali su tek ozlijeđeni igrači. Tek na samom početku vidovečki rukometaši imali su mali respekt prema gostima, no nakon toga su se oslobodili i igrali odlično s našim najslavnijim klubom.

U konačnici je utakmica završila rezultatom 34:26 za PPD Zagreb, a u redovima Zagreba najefikasniji su bili Vujić sa šest i Kontrec sa pet golova, dok su Raković i Horvat postigli po četiri gola. Reprezentativni junak Ivan Stevanović Stivi obranio je osam lopti.

I vratari Vidovca bili su solidni, Varšić sa osam i Matučec sa četiri obrane, a listu strijelaca predvodio je Marko Težak sa šest golova, dok su Melnjak i Štefičar postigli pet pogodaka. Cijelo vrijeme atmosfera u dvorani bila je odlična, navijalo se u sportskom duhu i za jednu i za drugu ekipu, pravi festival rukometa.

Nakon utakmice stotine vidovečkih klinaca i klinki pohrlilo je po autograme, fotke, selfije s rukometnim junacima, što je bilo i najvažnije s ove utakmice.

– Prekrasan ambijent, čestitam i domaćim igračima i mojoj ekipi, na odličnoj utakmici. Domaćin nam nije dao disati, nismo se mogli i smjeli danas opustiti. No najvažnije da je bila puna dvorana, pohvale domaćinima za organizaciju i sve što rade ovdje za rukomet – istaknuo je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

A presretni su bili i domaćini, unatoč porazu od osam golova. Ne samo zbog rukometne fešte, nego i zbog solidnog otpora višestrukom prvaku.

– Čestitke moji igračima, prezentirali su se danas protiv slavnog Zagreba u odličnom izdanju. Mislim da je ovo najbolja potvrda da se u MRK Vidovec odlično radi. Imamo odličnu sezonu, iduće godine igramo u 1. HRL, bit će još prigoda za ovakve utakmice – istaknuo je Igor Senečić, trener MRK Vidovec.

A nakon utakmice uslijedilo je nadaleko poznata vidovečka rukometna fešta, domaćin je slavio, iako njihov klub nije izborio Final 4 domaćeg kupa. I ovo je već senzacionalan uspjeh za momčad Vidovca.

Vidovec – PPD Zagreb 26:34 (12:18)

Dvorana OŠ Vidovec

Gledatelja: 1200.

Suci: Gubica (Petrijevci), Milošević (Osijek).

Vidovec – Matučec (4+0 obrana), Dobovičnik 3, Korent 1, Jeftić 1, Kokijer, Štefičar 5, Buhin, M. Melnjak 5, Varšić (8+0 obrane), Turković 2, Horenec 3, Pajić, Hajsok, Težak 6, Cafuk, Korpar. Trener: Igor Senečić.

PPD Zagreb – Mihić 4, Sabljić 1, Vujić 6, Kontrec 5, Šprem, Stevanović (7+1 obr.), Ivić (3+2 obr.), Raković 4(1), Horvat 4, Šušnja, J. Valčić 2, T. Valčić, Vrdoljak 2, Markoski, Kovačević 4, Pavlović 2. Trener: Veselin Vujović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije