MŽNL: Zelengaj i Jalžabet u borbi za važne bodove, Varteks gostuje u Pušćinama

Dvadeset i prvo prvenstveno kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin donosi vrlo važnu utakmicu za obje ekipe u kojoj Zelengaj na svom travnjaku ugošćuje Jalžabet.

Domaćin, ujedno i posljednja ekipa na prvenstvenoj ljestvici, grčevito se bori za spas i nanizao je dva uzastopna poraza isto kao i Jalžabet koji jednostavno mora pobijediti želi li držati priključak za vodeću poziciju. Stoga će utakmica biti otvorena i borbena u kojoj s obzirom kako gosti igraju u posljednje vrijeme nema favorita, dok susret započinje u nedjelju od 16 sati.

U subotu Polet koji igra promjenljivo na svom travnjaku, ugošćuje Mladost Komet. U ovoj utakmici domaćin je favorit.

Nedelišće koje je još neporažena ekipa u nastavku prvenstva, ugošćuje vrlo dobar Zadrugar koji bi mogao s obzirom kako igra u posljednje vrijeme postići povoljan rezultat.

U Macincu Centrometal koji je nanizao tri uzastopna poraza ugošćuje vodeći Rudar koji je u ovoj utakmici favorit.

U nedjelju u Gojancu Plitvica igra s Graničarom iz Kotoribe i favorit je u ovoj utakmici.

Novi Marof, koji je pomalo neočekivano, ali potpuno zasluženo sa trona skinuo Jalžabet, igra s Međimurcem koji je kvalitetna ekipa, ali igra toplo-hladno. Domaćin je favorit u ovoj utakmici.

Najugodnije iznenađenje proljetnog dijela prvenstva Pušćine ugošćuju Varteks koji ima kvalitetnu ekipu te može postići i povoljan rezultat u ovoj utakmici.

Naprijed u Cirkovljanu igra sa Slobodom iz Slakovca koja u tri poslijednje utakmice nije izgubila, stoga će i u ovoj pokušati doći do pobjede, ali domaćinu su bodovi izuzetno potrebni stoga je i u laganoj prednosti u ovoj utakmici.

Svi susreti u subotu i nedjelju počinju u 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije