1. ŽNL: Nedeljanec uvjerljiv kod kuće, Bednja odigrala bez golova…

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 16. kola 1. ŽNL. U subotu su odigrane dvije utakmice, dok je ostatak igran u nedjelju, 3. travnja.

Plitvica je kod kuće u subotu bila bolja od Drave iz Svetog Đurđa s minimalnih 1:0, dok je vodeći Nedeljanec ostvario još jednu pobjedu. Kod kuće su s 2:1 porazili šemovečku Mladost i tako došli do nova tri boda.

Priliku za približiti se na tablici nije iskoristila drugoplasirana Bednja, koja je u gostima kod Obreša odigrala bez golova, dok su Rudar 47 i Sloga također odigrali neriješeno, ali su oba tima zabila dva gola.

Ivančicu je kod kuće porazila Dubravka s 2:1, dok je domaću pobjedu ostvarila momčad Poleta iz Cestice, koja je slavila protiv Mladosti iz Margečana s uvjerljivih 3:1.

Posljednje Čevo uspjelo je kod kuće stići do boda protiv Orača, a utakmica je završila 1:1.

Trenutno je i dalje vodeći Nedeljanec sa 42 boda, dok ih sedam manje ima drugoplasirana Bednja, a slijedi ih Polet s 34 boda, odnosno samo jednim manje od Bednje.

Sljedeće, 17. kolo, igra se u subotu i nedjelju, 9 i 10. travnja, kada će jedinu utakmicu u subotu odigrati Bednja i Sloga s početkom u 16 sati, dok će se svi preostali susreti lige igrati u nedjelju, također od 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije