Dabrovi remijem zaključili Premijer ligu, slijedi im borba u Ligi za prvaka

Rukometaši Varaždina su nekoliko kola prije kraja Premijer lige osigurali Ligu za prvaka, ali su svjedno morali odraditi preostale susrete, pa su tako dočekali Ribolu Kaštela kod kuće, ali ovog puta u Graberju zbog održavanja SEHA lige u Areni. Odigrali su neriješeno, 25:25.

Iako su Varaždinci imali dobar početak utakmice, primjetio se mali nedostatak motivacije, obzirom da su im gosti do 20. minute napravili vodstvo od četiri pogotka prednosti pri rezultatu 10:6.

Do kraja prvog dijela Dabrovi nisu uspjeli smanjiti zaostatak na gostima iz Kaštele, tako da se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 11:15.

Probudili su se Dabrovi u nastavku i sustigli zaostatak do 44. minute, kada su došli na minus jedan zaostatka, a do potpunog izjednačenja doveo je Dabrove Marčec pogotkom u 51. minuti pri rezultatu 23:23. Nakon toga, čak su i vodili u dva navrata zahvaljujući pogocima Horvata i Tokića, ali je Banović u posljednjoj minuti postavio konačan rezultat na 25:25.

Valja spomenuti povratak sviježe zaliječenog Tokića, koji je sa šest golova u mreži gostiju iz jednako toliko pokušaja bio najraspoloženiji u redovima Dabrova, dok je kod Ribole to bio Banović s osam pogodaka.

Dabrovi su ovim remijem zaključili Premijer ligu, a sada je pred njima Liga za prvaka, gdje će igrati protiv Zameta, Umaga, Dubrave, Nexea i Zagreba. Liga za prvaka počinje 16. travnja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije