MŽNL: Jalžabet dočekuje Novi Marof, Varteks traži bodove protiv Naprijeda…

Ove subote i nedjelje odigrava se 20. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin u kojem Plitvica u derbiju začelja gostuje u Svetom Martinu na Muri kod Poleta koji je u minulom kolu ‘potopio’ Zelengaj te je potvrdio da ima odličnu ekipu.

Domaćin je favorit, ali gosti nemaju što izgubiti, već pokušati što bolje odigrati utakmicu te pokušati doći do povoljnog za njih rezultata koji bi bio sve osim poraza.

Mladost Komet pod vodstvom novog trenera Dušana Srake ugošćuje u subotu na svom travnjaku u Prelogu Rudar iz Murskog Središća. Domaćin kreće po prvu proljetnu pobjedu, dok su gosti odlična ekipa što potvrđuje i trenutni plasman na prvenstvenoj ljestvici, stoga će utakmica biti neizvjesna u kojoj su ipak gosti favoriti.

U Slakovcu se igra susjedni uvijek neizvjesni derbi Slobode i Nedelišća. U ovoj utakmici sva tri znaka su moguća, dok će utakmicu suditi Kolarić, Šupljika i Sukanec, a delegat je Namjesnik.

U nedjelju Varteks na svom travnjaku ugošćuje Naprijed iz Cirkovljana i favorit je utakmice.

Međimurec koji igra toplo-hladno na svom travnjaku ugošćuje oslabljene Pušćine i apsolutni je favorit utakmice.

Vodeći Jalžabet jednostavno već nema pravo na pogrešku ako želi zadržati vodeću poziciju i protiv Novog Marofa će biti vjerojatno kompletan te je favorit u utakmici.

Graničar u Kotoribi ugošćuje uzdrmani Zelengaj za kojeg je svaka utakmica kvalifikacijska i s obzirom da domaćin kod kuće izuzetno loše igra, ima priliku da ih iznenadi.

U Hrastovskom Zadrugar ugošćuje Centrometal i favorit je u ovoj utakmici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije