Grad Varaždin i SEHA liga postali partneri u organizaciji Final Foura

Varaždin će ovaj vikend biti domaćin završnog turnira međunarodne rukometne SEHA lige na kojem će nastupiti rukometaši hrvatskog PPD Zagreba, bjeloruskog Meškova, makedonskog Vardara i mađarskog Veszprema. Čelnik SEHA lige Siniša Ostoić i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Vjeran Radelić tim su povodom prijepodne u Gradskoj vijećnici potpisali ugovor o suradnji na organizaciji tog sportskog događaja koji bi u Varaždin trebao privući ljubitelje rukometa iz cijele regije.

Dogradonačelnik Radelić tom je prilikom naglasio da organizacijom završnog turnira SEHA lige, Varaždin nastavlja tradiciju organizacije velikih rukometnih događaja.

– Varaždin je rukometni grad. U Varaždinu je bila odigrana prva rukometna utakmica u ovom dijelu Europe. Bili smo domaćini Svjetskog rukometnog prvenstva za muškarce i Europskog rukometnog prvenstva za žene i Kvalifikacijskog turnira za OI, a sada smo dobili priliku biti domaćini i završnog turnira SEHA lige. To je još jedna prilika da promoviramo naš grad jer je završni turnir SEHA lige jedan od najjačih sportskih događaja ove godine u Europi – poručio je Radelić.

Čelnik SEHA lige Siniša Ostoić najavio je pak spektakl. Osim sjajnih rukometnih utakmica bit će tu i pregršt drugih zabavnih događanja za navijače i ljubitelje rukometa.

– Vjerujem da će biti spektakularno i na terenu i van njega. Iz godine u godinu pokušavamo organizaciju dići na još viši nivo i vjerujem da ćemo to uspjeti i ove godine. Osim sjajnih rukometnih utakmica pripremamo iznenađenja za navijače i vjerujem da će se u nedjelju nakon finalne utakmice svi složiti da je bilo spektakularno – poručio je Ostoić.

Većina događanja odvijat će se u Gradskoj sportskoj dvorani uz Dravu i uz nju. Polufinala su na rasporedu u petak. U 18 sati susrest će se Veszprem i Meškov, a u 20 sati i 30 minuta Zagreb će igrati protiv Vardara. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju u 16 sati i 30 minuta, a finale u nedjelju u 19 sati.

Dodajmo na kraju i da će predstavnici SEHA lige i klubova koji će nastupiti na završnom turniru u četvrtak posjetiti i Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin te simboličnim poklonima darivati najmlađe pacijente kako bi im uljepšali boravak u bolnici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije