MŽNL: Varteks i vodeći Jalžabet izgubili u gostima, Plitvica osvojila bod…

Ovoga vikenda odigrano je 19. kolo Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin. Predstavnici Varaždinske županije neće ovo kolo pamtiti po dobrome, obzirom da nitko od njih nije uspio ostvariti pobjedu.

U derbiju začelja 19. kola, Zelengaj je teško stradao na vlastitom terenu izgubivši protiv Poleta iz Svetog Martina na Muri 6:0. Tri pogotka za Polet postigao je Barat te po jedan Goričanec, Ferlin i Šoštarić.

Nedelišće je pobijedilo Varteks rezultatom 3:1. Gosti, koji su bili bodreni velikim brojem navijača, na početku utakmice stvorili su nekoliko odličnih prilika za pogodak koje nisu iskoristili. Kazna stiže u u 39. minuti kada Pintarić glavom postiže vodeći pogodak. U 76. minuti nakon što je domaći igrač ometao domaćeg vratara Drevena kod ispucavanje lopte ovaj ga odgurava, a sudac svira kazneni udarac i dodjeljuje Drevenu žuti karton. Nakon kraćeg prekida igre siguran iz najstrože kazne je Slunjski. U 81. minuti kazneni udarac je za goste kojeg u pogodak pretvara Radić. Gosti su do kraja utakmice išli na sve ili ništa, a u posljednjim trenucima utakmice jednu loptu je presjekao Marčec i postigao pogodak za konačnih 3:1.

Bez pobjednika 1:1 završila je utakmica Novog Marofa i Graničara. Domaćin je poveo u 58. minuti pogotkom Janovića u 58. minuti, dok su gosti poravnali rezultat pogotkom Kosa u 83. minuti.

Pušćine su pobijedile oslabljeni vodeći Jalžabet rezultatom od 2:0. Vodeći pogodak za domaćina postigao je Ribić u 60. minuti, dok je na 2:0 povisio Dovečer u 78. minuti.

Plitvica iz Gojanca je na svom travnjaku remizirala sa Mladosti Komet 2:2 i može žaliti za pobjedom jer je promašila veliki broj prilika i kazneni udarac. Poveo je domaćin u 24. minuti pogotkom Kocijana,da bi gosti preko Habuša u 33. te Hladnika u 37. minuti preokrenuli rezultat na 1:2. Črnila ipak uspijeva nakon ubačaja glavom poravnati rezultat na konačnih 2:2. Domaćin u 74. minuti nije realizirao jedanaesterac – udarac Marija Horvata gostujući vratar Farkaš je obranio.

Međimurec je pogocima D. Treske i Kaia pobjedio Naprijed u gostima kao i Sloboda iz Slakovca koja je savladala Centrometal. Pogotke za goste postigli su Petek, Panić i Srnec, a za domaćina Dombaj.

Zadrugar je u Murskom Središću poražen rezultatom od 2:1, mada je mogao ostvariti povoljan rezultat jer je imao prilike za to. Zubanić je autogolom u nesretnoj 13. minuti doveo domaćina u vodstvo od 1:0, da bi M. Šoltić u 16. minuti povisio rezultat na 2:0. Zadrugar u 34. minuti smanjuje rezultat na 2:1, dok do kraja utakmice ima prilike za poravnati rezultat, a najveću priliku u poslijednjoj minuti Šegović nije uspio pretvoriti u pogodak.

Rezultati 19. kola: Zelengaj – Polet 0:6, Novi Marof – Graničar 1:1, Centrometal – Sloboda 1:3, Rudar – Zadrugar 2:1, Plitvica – Mladost Komet 2:2, Pušćine – Jalžabet 2:0, Naprijed – Međimurec 0:2.

Poredak: Jalžabet 21, Nedelišće, Rudar 40, Mladost Komet 34, Međimurec 30, Sloboda/S 28, Novi Marof, Varteks 25, Zadrugar, Pušćine 24, Graničar 22, Polet, Plitvica 21, Centrometal 19, Naprijed 18, Zelengaj 17.
Parovi 20. kola; Mladost Komet-Rudar, Sloboda/S-Nedelišće, Polet/SMNM-Plitvica, Zadrugar-Centrometal, Varteks-Naprijed, Međimurec-Pušćine, Jalžabet-Novi Marof, Graničar-Zelengaj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije