Lumen Pinkice – prva specijalizirana škola nogometa za najmlađe djevojčice

Škola nogometa Lumen, sve poznatija i cjenjenija nogometna škola za najmlađe, uskoro će krenuti s još jednom granom svoje sportske djelatnosti. Naime, od 1. svibnja Škola će imati i svoju žensku sekciju, za djevojčice predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole, odnosno od 6 do 9 godina starosti.

Tako će se dečkima koji sada djeluju u tri starosne kategorije – Lumen Majstori (U-8), Lumen Tigrovi (U-7) i Lumen Mopsići (u-6) – pridružiti i djevojčice pod znakovitim imenom – Lumen Pinkice. ‘Pinkice’ već sada broje nekoliko članica, a svi roditelji čije kćeri pokazuju interes za bavljenje ‘najvažnijom sporednom stvari na svijetu’ mogu djevojčice upisati u Školu nogometa Lumen putem telefona 091 8928 204 (prof. Tomica Jelenski) ili e-mailom na tomica.jelenski@gmail.com.

U Školi nogometa Lumen najavljuju da će s 1. svibnja uz Lumen Pinkice krenuti i još jedan poseban program, pod imenom ‘Prstić akademija‘. Riječ je o specijaliziranoj školi za nogometne vratare od 5 do 8 godina starosti. Kontakti za upis zainteresiranih su isti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije