FOTO Vidovec ‘vatreno’ slavio pobjedu protiv Buzeta i prolazak u četvrtfinale

Rukometaši Vidovca jučer su, 16. ožujka, na domaćem terenu pobijedili premijerligaša Buzet uz glasnu podršku gotovo tisuću navijača i ljubitelja rukometa.

‘Utakmica godine’, kako joj se tepalo danima prije samog odigravanja, bila je napeta i atraktivna od prve do zadnje minute te tako opravdala svoj naziv. Kroz cijelu utakmicu, najglasniji navijači su bili oni najmlađi, koji su čak imali i svog bubnjara – mali Leon, star samo četiri godine, koji je davao ritam na malim bubnjevima.

Možda najviše se na cijeloj utakmici živcirao Slavko Melnjak, popularni Gliser, predsjednik MRK Vidovec, ali upravo on se i najviše veselio nakon velike pobjede.

Kraj utakmice je dvorana dočekala na nogama, a kako zabava tu ne bi prestala, pobrinuli su se organizatori, koji su u holu dvorane pripremili domjenak uz glazbu tamburaša i domaći gulaš.

Nekoliko stotina odlično raspoloženih navijača glasno je slavilo do dugo u noć uspjeh koji su im osigurali jučer igrači Igora Senečića uz uspješnice zabavne glazbe, svirku Prvih srakarskih tamburaša i razgovore u opuštenoj atmosferi.

No, ova zabava nije izuzetak, jer u Vidovcu se uvijek slavi nakon utakmica, što i ne čudi, obzirom da MRK Vidovec igra odlično posljednjih godina, što su i prepoznali brojni, a zabava će se ponoviti i za tri tjedna, kada će Vidovec dočekati svog protivnika u četvrtfinalu hrvatskog rukometnog kupa, a koji će biti poznat nakon izvlačenja ždrijeba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije