Pobjedom protiv Ivančice, MRK Vidovec najavio dvoboj protiv Buzeta ove srijede

Rukometaši Vidovca proteklog su vikenda pobijedili rukometaše Ivančice, u lokalnom derbiju u Ivancu, i pripremaju se za utakmicu sezone, gostovanje premijerligaša Buzeta u osmini finala kupa.

U lokalnom derbiju u Ivancu, vidovečki rukometaši rutinski su odradili posao, pobijedivši Ivančicu, a najuspješniji strijelci Vidovčana bili su upravo bivši igrači Ivančice, Težak i Kišiček, svaki sa šest golova, dok je mladi Horenec dodao pet golova. Listu strijelaca Ivančice predvodio je Zoran Vidoni, a Denis Čibarić i Matej Šagij zabili su pet golova.

Vidovec je ovime učvrstio svoj položaj na vrhu tablice 2. HRL Sjever te sigurno brodi prema 1. ligi, što bi bio sjajan uspjeh za vidovečke rukometaše.

A već u srijedu, rukometaše Vidovca čeka i ‘utakmica sezone’, osmina finala državnog kupa, susret protiv premijerligaša Buzeta. Utakmica se igra u 19 sati, a Vidovčani se za nju pripremaju posljednjih mjesec dana. Uprava kluba je na nogama, karte se odlično prodaju, a ekipa je spremna za susret.

– U dobroj smo formi cijelu sezonu i jedva čekamo ovu utakmicu. Naša ekipa je spoj iskustva i mladosti, stoga se nadam da ćemo se dobro prezentirati u srijedu. Buzet je odlična ekipa, ugledni su premijerligaš, no niti mi nismo bez šansi. Ipak, jedini naš cilj je odigrati odličnu utakmicu, dati sve od sebe, pa što bude – istaknuo je trener Vidovca Igor Senečić.

A interes za utakmicu, i to u cijelom varaždinskom kraju je velik. Za očekivati je stoga punu dvoranu i veliku podršku za rukometaše Vidovca.

– Ne sumnjam da će dvorana biti puna, pozivam sve ljude da nas dođu podržati. Dat ćemo naš maksimum i vjerujem da nećemo razočrati naše navijače – ističe trener Senečić.

Karte su u pretprodaji u kafićima Tip-Top (Nedeljanec) te Caffe baru Šenjug (Vidovec), a cijena je 20 kuna. Stoga svi koji vole odličan rukomet, pravo navijanje i dobru rukometnu zabavu, neće imati dvojbe gdje provesti srijedu navečer.

Ivančica – Vidovec 27:30 (9:17)

Ivančica – Geci, Sever Vitez 1, Vidoni 3, P. Posavec, Šagij 5, Kozina, M. Posavec 3(1), Vidman 2, D. Čibarić 5, N. Čibarić, Divjak, Žibrek 2, Mavrek, Vidoni 6(2), Fulir. Trener: Matija Harjač.

Vidovec – Dobovičnik 4(1), Jeftić 1, Buhin, M. Melnjak 2, Matučec, Štefičar 6(1), Pajić 2, Cmrečak, Varšić, Kokijer, Težak 6, Turković 3, Horenec 5, D. Melnjak, Hajsok 1, Korpar. Trener: Igor Senečić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije