Dabrovi nastavljaju s pobjedama, Poreč najnovija ‘žrtva’ u pobjedničkom nizu

Rukometaši Varaždina došli su do još jedne vrlo vrijedne pobjede u sklopu Premijer lige. Na gostovanju u Poreču bili su bolji od domaćina s 24:19.

Domaćini su bolje krenuli u utakmicu i poveli 2:0, Dabrovi su se ubrzo pribrali i nadoknadili zaostatak, a nekoliko minuta kasnije i preokrenuli rezultat u svoju korist. Međutim, igrači Poreča nisu se predavali i jednako efikasno su zabijali svoje golove. Iako je izgledalo da će u svlačionicu na poluvremenu otići s prednošću od jednog gola, Ivan Horvat se u posljednjoj minuti prvog dijela utakmice pobrinuo da to ne bude tako zabivši svoj drugi pogodak na utakmici i postavivši rezultat na izjednačenih 10:10.

U drugom dijelu utakmice, Marčec i Huđ su svojim golovima Dabrove doveli u prednost rezultatom 15:12. Nedostižnu prednost od pet golova prednosti Dabrovi su ostvarili devet minuta prije kraja susreta, kad je Huđ zabio za 21:16. Do kraja utakmice, Poreč nije uspio smanjiti zaostatak pa je utakmica tako otišla u korist gostiju iz Varaždina.

Valja napomenuti kako je treneru Vladimiru Vujoviću i njegovim igračima ovo bila deseta pobjeda u nizu, kojom su dodatno učvrstili svoje prvo mjesto na tablici s 37 bodova, četiri više od drugoplasirane Dubrave.

Najraspoloženiji u redovima Dabrova bio je Jurica Vidaček sa sedam pogodaka iz osam pokušaja, dok je kod Poreča Andrej Obranović zabio šest pogodaka uz realizaciju od 50 posto.

U sljedećem, 24. kolu, Varaždinci kod kuće dočekuju Ivanić, a utakmica je na rasporedu 19. ožujka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije