Varteksovci na predstavi ‘Ne igraj na Engleze’ podržali Tjedan smijeha

>> Varteksovci na predstavi “Ne igraj na Engleze” podržali Tjedan smijeha

Još jedna lijepa gesta, ali i poveznica sporta i kulture, realizirana je sinoć. Nogometni klub Varteks je s kompletnom seniorskom momčadi, stručnim stožerom i članovima uprave posjetio poznatu kazališnu predstavu “Ne igraj na Engleze” podržavši tako poznati projekt Kerekesh teatra “Tjedan smijeha”.

Ovim putem su Varteksovci uzvratili na podršci velikom Varteksovom fanu Ljubomiru Kerekešu. Varteksovoj momčadi tom su se prigodom priključili i prvotimci NK Varaždina, Dario Jertec i Luka Jagačić.

Ljubomir Kerekeš, osim što je proslavljena veličina na kazališnoj i filmskoj sceni, poznat je i kao ljubitelj sporta, posebice nogometa, također i kao veliki fan NK Varteksa. To je uvijek rado isticao, autor je navijačke himne, sudjelovao je u brojnim akcijama, kako onog starog, tako i novog NK Varteksa.

Ljubav je oduvijek obostrana pa stoga nisu propustili i u NK Varteksu podržati svakom godinom sve popularniji i priznatiji projekt Kerekeša, tate Ljubomira i sina Jana. Iako su ulaznice za većinu predstava u sklopu “Tjedna smijeha” planule brzinom “realizacije najubojitijeg centarfora”, u Varteksu su ipak uspjeli kupiti 30-ak ulaznica za predstavu prigodne nogometne tematike “Ne igraj na Engleze”.

Tako su sinoć kompletna momčad Varteksa, stručni stožer i članovi klupske uprave uživali u sjajnoj predstavi u produkciji Kazališta Kerempuh, redatelja Vinka Brešana, a u kojoj su znana glumačka imena Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić zasjali zaista u punoj formi.

U prekrasnoj kazališnoj večeri Varteksovcima su se pridružili i aktualni prvotimci NK Varaždina Dario Jertec i Luka Jagačić, p(d)okazavši još jednom da su osobna i sportska prijateljstva daleko iznad izmišljenih i nametnutih ograda o “konkurentskim klubovima”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije