MŽNL: Jalžabet ide u goste Nedelišću, Varteks Rudaru u Mursko Središće…

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 17. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin u kojem se derbi kola odigrava u Nedelišću koje ugošćuje vodeći Jalžabet.

I dok domaći trener Nenad Marčec na raspolaganju ima sve igrače gostujući Zlatko Kanešić protiv Nedelišća ne može računati na kartonirane Vedrana Viteza i Nikolu Pompera. Što se tiče liste strijelaca, uvjerljivo najbolji strijelac Jalžabeta, ali i lige je Tomislav Medved s 23 pogotka, od suigrača slijede ga Petar Friščić i Mateo Sakač s pet pogodaka, dok je kod domaćina najbolji strijelac Boris Kosir sa 17 pogodaka. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka.

Rudar u Murskom Središću ugošćuje Varteks pojačan i kvalitetan, stoga se očekuje odlična utakmica koju će suditi Kramar, a pomoćnici će mu biti Pintarić, Šmrček dok je delegat Mezga.

U Macincu u međimurskom derbiju igraju Centrometal i Međimurec koji je i favorit ove utakmice koju sudi Pajtak pomoćnici su mu Šambar i Jarnjak, dok je delegat Poredoš.

U nedjelju Zelengaj na svom travnjaku u Kućanu Donjem igra drugu utakmicu uzastopno. Nakon tek boda protiv Novog Marofa u ovoj utakmici Zelengaj jednostavno mora pobijediti Mladost Komet ako želi što prije uhvatiti priključak u borbi za opstanak.

Novi Marof igra na svom travnjaku protiv Plitvice i očekuje pobjedu koja bi ga još više gurnula prema gornjem dijelu prvenstvene ljestvice dok bi Plitvicu zasigurno svaki rezultat osim poraza zadovoljio.

Pušćine ugošćuju Polet iz Svetog Martina na Muri i u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka.

Naprijed u Cirkovljanu ugošćuje Graničar iz Kotoribe koja puno bolje igra u gostima. Domaćin je u ovoj utakmici favorit.

Zadrugar u Hrastovskom igra sa Slobodom iz Slakovca koja je kvalitetna ekipa, ali u ovoj utakmici domaćin je bliži pobjedi.

Utakmice su na rasporedu ove subote i nedjelje u 14.30.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije