Jalžabet i u nastavku sezone pobjeđuje, Novi Marof izgubio od Zelengaja…

U 16. kolu Međužupanijske lige Zelengaj nije uspio u vrlo važnoj utakmici pobijediti na svom travnjaku Novi Marof i morao se na kraju zadovoljiti tek bodom.

Na početku utakmice pogodio je u dva navrata vratnice tako da mu i sreća nije bila naklonjena, da bi u 40. minuti greškom obrane primili pogodak kojeg za Novi Marof postiže Janović. U nastavku utakmice Vrbek iz kaznenog udarca uspijeva poravnati rezultat preko Vrbeka na 1:1. Do kraja utakmice bez nekih prilika te utakmica završava podjelom bodova što je po zbivanjima na terenu i najrealniji rezultat.

Vodeća ekipa prvenstva NK Jalžabet u utakmici protiv Centrometala ostvario je visoku pobjedu od 4:1. Gosti su poveli u 2. minuti pogotkom Vibovca da bi u nastavku domaćin u 54. minuti preko Sakača poravnao rezultat na 1:1. Medved u 57. minuti preokreće rezultat na 2:1 da bi Hanc u 68. te u 88. minuti postavio konačan rezultat utakmice.

Varteks je u prekrasnoj atmosferi stadiona Varteks na kojem se kao u neka ‘dobra stara vremena’ okupilo oko 800 gledatelja pobijedio Zadrugar 2:1. Sokser je u 25. minuti doveo domaćina u vodstvo od 1:0 da bi Prlog u 56. minuti poravnao rezultat na 1:1. Pobjedonosni pogodak za Varteks postigao je Vrbnjak u 57. minuti.

> MŽNL: U prvom susretu na stadionu Varteks ostvario pobjedu 2:1 protiv Zadrugara

U derbiju kola Rudar je u Dunjkovec/Pretetincu protiv Međimurca u utakmici punoj preokreta u kojoj je postignuto čak 10 pogodaka, ostvario pobjedu od 6:4. Poluvrijeme je završilo 3:2 u korist Rudara. Za domaćina pogotke su postigli u dva navrata Vabec, Kregar i Tomoki, dok je kod gostiju trostruki strijelac bio M. Šoltić, dvostruki Vurušić i D. Šoltić.

Pltitvica je na svom travnjaku odigrala protiv Pušćina 2:2. Gosti su poveli do 50. minuti preko Ribića i Dovečera 2:0. Domaćin uspijeva u 65. minuti smanjiti rezultat na 1:2, a gosti ostaju sa igračem manje jer im je isključen u 74. minuti Ribić, da bi Plitvica poravnala na 2:2. U poslijednim minutama utakmice prilike su bile pred oba gola, ali rezultat se nije mijenjao i utakmica je završila podjelom bodova.

Polet je na otvorenju proljetne polusezone osvojio tek bod u utakmici sa Naprijedom. Iako je u dva navrata vodio pogocima A. Goričanca, gosti su uspijevali poravnati rezultat i ostati neporaženi u ovoj utakmici.

Mladost Komet je na svom travnjaku odigrala tek 1:1 protiv Slobode iz Slakovca koja je bila tokom utakmice bolja ekipa, stvorila je više izglednih prilika, a i poništen im je i pogodak iz sumnjive situacije.

Nedelišće je očekivano pobijedilo Graničar kojem je kao da je domaći teren uklet. Mesarić u 38. minuti dovodi domaćina u vodstvo da bi Slunjski u 46. minuti iz kaznenog udarca povećao rezultat na 0:2. Matoek u 76. minuti uspijeva smanjiti rezultat na konačnih 1:2.

Rezultati 16. kola; Mladost/K-Sloboda/S 1:1, Polet/SMNM-Naprijed 1:1, Varteks-Zadrugar 2:1, Međimurec-Rudar 4:6, Jalžabet-Centrometal 4:1, Graničar-Nedelišće 1:2, Plitvica-Pušćine 2:2, Zelengaj-Novi Marof 1:1. U 17. kolu sastaju se: Nedelišće-Jalžabet, Centrometal-Međimurec, Rudar-Varteks, Zelengaj-Mladost Komet, Novi Marof-Plitvica, Pušćine-Polet/SMNM, Naprijed-Graničar, Zadrugar-Sloboda/S.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije