MŽNL: Varteks se vraća na stadion protiv Zadrugara, Plitvica dočekuje Pušćine…

Nakon 96 dana stanke ove subote i nedjelje utakmicama 16. kola nastavlja se prvenstvo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin.

Pripremni period je za ekipe završio te slijede prvenstveni okršaji. U subotu 16. kolo otvaraju u Prelogu Mladost Komet i Sloboda iz Slakovca. Domaćinu su otišli Vuković i Grabant, a pristupio im je Lehki. Ekipu vodi trener iz jesenskog dijela prvenstva Tomica Šestan. Sloboda iz Slakovca je u svoje redove dovela Stanića i Kocijana, a otišli su im Vuković i Grabant, dok im je ekipa iskusna.

U Svetom Martinu na Muri Polet koji se je jako pojačao u odnosu na jesen jer su mu pristigli trener/igrač Žganec te Goričanec, Jambres, Žganec, Šoštarić, a ugošćuje Naprijed iz Cirkovljana kojeg trenira Kraljić, dok su mu pristupili Vuković, Grabant, Hižak i Horvat. Domaćin je apsolutni favorit, ali i gosti će sigurno pokušati iznenaditi.

U nedjelju na stadionu Varteksa, Varteks ugošćuje Zadrugar te očekuje pobjedu. Kod Varteksa novi trener je Beli, a pristupili su Vindiš, Plantak, Milak te iskusni i kvalitetni Vukman i Dreven, dok se Blaži oporavio od ozlijede. Zadrugar, kojem su pristigli Valjak, Modrić i Mlinarić pod vodstvom trenera Danijela Kolaka dolazi u Varaždin odigrati što bolju utakmicu te samim time pokušati ostvariti i dobar rezultat. Očekuje se i povratak White Stonesa na stadion Varteks nakon dugog niza godina, a svojom će podrškom Varteksu svakako otežati protivniku namjeru da se kući vrati s tri boda.

Derbi kola odigrava se u Dunjovec/Pretetincu gdje Međimurec, koji ima izuzetno jaku ekipu i koju vodi trener Jukić, ugošćuje Rudar kojeg vodi trener Smiljan Liklin. U ovoj utakmici nema favorita i moguća su sva tri znaka.

Jesenski prvak Jalžabet kojem su pristupili Pomper, Amanović, Dubrovec i Sakač na svom terenu pod vodstvom Zlatka Kanešića igra sa Centrometalom koji je doveo u svoje redove Janušića i Težaka, a trener im je Dragutin Posavec. Domaćin je apsolutni favorit u utakmici.

U Kotoribi Graničar kojem su otišli Jambres, Rebrek, Nađ i Amanović u matični NK Jalžabet, u klub su se vratili Čižmešija i vratar Dolenec, a nakon sanirane povrede vratio se stup obrane Beliga. S povratnicima u redove Graničara, ugošćuju ekipu Nedelišća koje su napustili Vručina, Čižmešija, Poljanec, Trstenjak i Numanović. U ovoj utakmici gosti su ipak lagani favoriti.

U Gojancu Plitvica kojoj su otišli Buhin i Horvat ugošćuje Pušćine koje su jače za Kocijana, Ribiča, Malnara i Perolija. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka, a sudit će je Škrobar, Felker i Martan, a delegat je Lukinec.

Posljednje plasirani Zelengaj u Kućanu Donjem igra sa Novim Marofom. Domaćinu su pristupili Ismajlovski, Vrbek i Peharda, a prema riječima trenera Đure Kolonića ekipa je odlično pripremljena i spremno ulazi u nastavak prvenstva da izbori opstanak u ligi. Novi Marof vodi trener Milan Miketek, a u pauzi su mu pristupili Janović i Planinc.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije