Dabrovi na domaćem terenu uvjerljivo slavili protiv Moslavine

Rukometaši Varaždina ove su nedjelje, 21. veljače, u 20. kolu Premijer lige svladali momčad Moslavine s uvjerljivih 28:21 te tako zadržali vodeću poziciju na tablici.

U kojem će smjeru ići utakmica bilo je jasno već nakon uvodnih deset minuta, kada su Dabrovi imali prednost od tri pogotka, odnosno 6:3.

Prednost pred gostima su drastično povećali do kraja prvog poluvremena, koje su završili pri rezultatu 17:9 i tako pokazali ekipi Moslavine da su odlučni u namjeri da bodovi jučerašnje utakmice ostanu u Varaždinu.

Drugo poluvrijeme je nastavljeno u istom tonu kao i prvo, ne pružajući priliku gostima da bi se barem malo približili izjednačenju, pa je tako već u 40. minuti bio rezultat 22:14 za Dabrove. U minutama koje su uslijedile, tu prednost je dvama povezanim pogotcima povećao Vidaček na okruglih deset pogodaka prednosti i tako nagovijestio slavlje Dabrova.

Nakon toga, više nije bilo šanse za povratak Moslavine u utakmicu, a posljednji pogodak u mreži gostiju bio je povratnika na teren nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede Ante Tokića, koji je pogodio za konačnih 28:21 i time upisao svoj treći pogodak na utakmici.

Valja spomenuti kako je najraspoloženiji u redovima Dabrova jučer bio Ivan Horvat s osam pogodaka, dok je kod gostiju Alen Lukes zabio šest.

Nakon 20 kola, GRK Varaždin 1930 i dalje čuva čelnu poziciju, dok samo bod manje ima drugoplasirani Zamet, koji je kod kuće svladao Poreč. Sljedeću utakmicu Dabrovi igraju u gostima kod Spačve iz Vinkovaca 27. veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije