Dabrovi protiv Moslavine ove nedjelje za ostanak na vodećem mjestu tablice

Trenutno vodeća momčad Premijer lige – GRK Varaždin 1930 ove nedjelje, 21. veljače dočekuje u sklopu 20. kola momčad Moslavine u prvoj domaćoj utakmici u nastavku sezone.

Nakon pobjeda u gostima protiv Medveščaka i tjedan dana ranije Đakova, Dabrovi se vraćaju pred domaću u publiku u nastojanju da dodatno učvrste vodstvo na tablici, na kojoj trenutno imaju samo bod više od drugoplasiranog Zameta, kojeg također čeka domaći susret, u kojem će ugostiti neugodnu momčad Poreča.

Upravo u toj činjenici leži prilika Dabrova, jer Poreč se u nekoliko navrata pokazao kao težak protivnik i jedan od onih koji mogu pobijediti svaku momčad.

Nedjeljni protivnik igrača Vladimira Vujovića se nalazi na 13. mjestu prvenstvene tablice sa 13 bodova, odnosno 16 manje od Varaždina, koji će biti favorit ove utakmice. Međutim, obzirom na brojne zdravstvene probleme koji su ove sezone pogodili momčad Dabrova, sigurno ih ne čeka lak zadatak, ali će im u tome pomoći odlična pojačanja koja su doveli u zimskoj pauzi, poput Kevina Linda, koji je u utakmici protiv Đakova zabio osam pogodaka iz isto toliko pokušaja.

Utakmica je u rasporedu u nedjelju, 21. veljače s početkom u 17 sati u Areni Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije