Dabrovi slavili protiv Đakova i zadržali prvo mjesto na tablici

Dabrovi su u prvoj utakmici nastavka sezone u gostima svladali Đakovo s 31:30 te tako zadržali vodeće mjesto na tablici, a priliku su dobili i novi igrači koji su posljednjih tjedana stigli u klub. Posebno se istaknuo Kevin Lind, koji je zabio osam pogodaka iz isto toliko pokušaja.

Domaćini su dobro otvorili utakmicu i vodili u uvodnim minutama, da bi do 9. minute Dabrovi dostigli razliku, a koju minutu kasnije i poveli.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 22. minuti, kada je Lind pogodio za 12:8 i tako omogućio svojim suigračima lakši ulazak u posljednje minute prvog dijela susreta. S istom prednošću se otišlo na poluvrijeme.

Igrači Đakova su pokušali u drugom dijelu dostići rezultatsku prednost Varaždinaca, što im je uspjelo u 44. minuti pri rezultatu 23:23.

Nakon toga, igralo se gol za golom, da bi se u 54. minuti ponovo ‘ukazao’ Lind i odveo Dabrove na dva pogotka prednosti. Pokušali su još jednom domaćini sustići tu prednost, ali je ostalo premalo vremena do kraja utakmice.

Susret je završio 31:30 u korist Dabrova, koji su se kući s utakmice vratili s nova dva boda i tako zadržali prvo mjesto na tablici.

Igrači Vladmimira Vujovića sljedeći susret igraju 13. veljače, kada idu u goste Medveščaku, trenutno 12. momčadi lige.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije