Na mitingu Medo Niki Dobovičnik dva zlata, bronca i najvredniji rezultat

Ukupno 18 kadeta i mlađih kadeta Baroka nastupilo je ovog vikenda, 23. i 24. siječnja u Zagrebu na mitingu ‘Medo’. Bio je to 4. ovogodišnji miting iz Mini Grand Prix serije, a nastupilo je 326 natjecatelja iz 18 klubova.

Najuspješnija predstavnica Baroka bila je mlađa kadetkinja Nika Dobovičnik koja je osvojila ukupno 3 odličja. Bila je zlatna u utrkama 200 i 400 slobodno, te brončana na 100 slobodno. Zauzela je i 5. mjesto u utrci 200 mješovito.

Na kraju natjecanja nagrađivani su najuspješniji pojedinci, a Nika Dobovičnik dobila je nagradu za najvrjedniji rezultat u kategoriji mlađih kadetkinja. Pehar i nagradu sponzora zaslužila je za rezultat u disciplini 400 slobodno koji joj je donio najviše bodova.

U jakoj konkurenciji četvrta mjesta osvojili su Luka Štumberger na 200 prsno i 400 mješovito te Jakov Igrec na 200 delfin. Mila Mitrović bila je 5. na 200 prsno.

Barok su još predstavljali Vid Ilčić, Matej Čok, Erik Hunjek, Dorian Klepač, Luka Kokotec, Bruno Obrstar, Karlo Rogina, Ivan Turkalj, Fran Čurdija, Lana Cvetko, Elena Balažinec, Katja Balažinec i Dora Jurak.

Oko 60 članova Baroka svih natjecateljskih kategorija nastupiti će 6. i 7. veljače na Regionalnom prvenstvu koje se održava u Sisku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije