Plivački klub Barok nastupio prvi put u 2016. godini, rezultati zadovoljavajući

Članovi Baroka zabilježili su prve nastupe na natjecanjima u 2016. godini. Proteklog vikenda nastupili su na 2 natjecanja, u Sisku i Radencima.

Ukupno 15 članova Baroka uzrasnih kategorija seniora, juniora, mlađih juniora i kadeta nastupilo je u subotu 16. siječnja u Sisku na 1. i 2. kolu lige regije 4.

Natjecanje je poslužilo kao prva provjera forme u 50 metara bazenu u 2016. godini.

Zadovoljavajući rezultati

Nastupilo je oko 200 natjecatelja, a plivalo se 15 pojedinačnih disciplina.

Nastupili su: Karlo Rajković, Neven Lončarić, Nikola Briški, Luka Cvetko, Jakov Igrec, Hrvoje Smontara, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Elena Škrapec, Martina Štefinec, Buga Stipan, Patricija Lončarić, Doris Hudek, Noa Stolnik, i Petra Gašparac.

Svi su ostvarili zadovoljavajuće rezultate, Lea Ćelić isplivala je prvu ovosezonsku A normu za Prvenstvo Hrvatske, a Neven Lončarić prvu B normu.

Za sada je ukupno 10 plivača Baroka osiguralo nastup na PH koje se održava u Splitu 25.-28.02.

Mlađi plivači

Ukupno 14 početnika Baroka nastupilo je u nedjelju 17. siječnja na 6. pokalu Radenci.

Za većinu najmlađih plivača Baroka bio je to prvi službeni nastup uopće. Nastupili su: Andro Šantek, Edi Jupić, Filip Kukec, Jakov Lazar, Miran Piskač, Domagoj Pretković, Davorin Suhanek, Anamarija Zavrtnik, Jana Čok, Leona Juriša, Melani Kliček, Sara Marković, Anja Mirilović i Bela Mitrović.

Sljedeći vikend članovi Baroka također nastupaju na dva natjecanja.

Kadeti i mlađi kadeti nastupit će u subotu i nedjelju 23. i 24. siječnja na Mini GP mitingu ‘Medo’ u Zagrebu, dok će isti vikend Karlo Rajković nastupiti u Splitu na ‘Otvorenom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom’.

Za Rajkovića ovo je natjecanje od izuzetne važnosti jer će pokušati ostvariti normu za nastup na seniorskom Europskom prvenstvu koje se održava krajem travnja u Portugalu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije