RUKOMET Varaždin protiv Zameta, Vidovec kod kuće protiv Buzeta u kupu

U prostorijama HRS-a u Zagrebu danas je održan ždrijeb osmina finala domaćeg kupa, a u “bubnju” su se našla i dva varaždinska predstavnika, GRK Varaždin i MRK Vidovec, što je sjajan uspjeh.

Ples kuglica GRK Varaždinu, inače vodećoj momčadi Premier lige na zimskoj stanci, donio je rukometaše Zameta, s kojima će igrati u osmini finala, a jedina utakmica se igra u Varaždinu, što je zasigurno dodatan adut za Dabrove.

Ove godine su protiv Zameta igrali dva susreta; u sklopu drugog kola su poraženi na gostovanju u Rijeci (27:24), a uzvratili su na parketu Arene, također s tri pogotka razlike. Zamet je dobro posložena, izjednačena ekipa, a trenutno su samo bod iza Varaždina na tablici lige.

Na domaćem terenu igrat će i vidovečki rukometaši, koji su u osmini finala izvukli Buzet, još jednog premijerligaša. Buzećani se ove godine nalaze u donjem dijelu ždrijeba, na 10. su mjestu tablice, stoga se u Vidovcu nadaju da bi mogli i iznenaditi renomiranog člana Premijer lige.

Utakmica se igra 16. ožujka u dvorani Osnovne škole u Vidovcu, stoga možemo biti sigurni da će ponovno biti prava rukometna fešta u Vidovcu, kao i prije pet godina, kada je u osmini finala kupa gostovao Bjelovar. Sve to trebao bi biti dodatni motiv za iskusne Jeftića, Melnjaka, Turkovića, Dobovičnika, da pokušaju izboriti plasman među najboljih osam.

Parovi 1/8 finala:
Varaždin – Zamet
Vidovec – Buzet

Sesvete – PPD Zagreb
Nexe – Đakovo
Metković – Dubrava
Kaštela – Umag
KTC – Poreč
Dugo Selo – Spačva

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije