Automobil Lončar & Ducati i Podravski list teatro u finalu 36. Zimskog prvenstva

Okončano je i polufinale 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, finale su u seniorskom turniru izborili branitelj naslova Automobil Lončar & Ducati i Podravski list teatro iz Zagreba, a kod veterana CB Star’S & Bosilj & LA-GO i varaždinski CB Bilikum.

Poseban događaj bila je utakmica Futsal Dinama i NK Varteksa, a da je uistino bilo fantastično uvjerite se na linku ispod.

> FOTO Varteks – Dinamo: Sjajna nogometna revija pred 2000 gledatelja

Polufinalni dan (nedjelja) podsjetio je na petak i osminu finala, od četiri utakmice završnice čak tri su otišle u produžetak, jedino su veterani CB Bilikuma glatko prošli Sračinec. Ludo je bilo u prvom seniorskom polufinalu, reprizi lanjskog finala – točno poluvrijeme i pol nije bilo golova, onda je Lončar & Ducati poveo sjajnim golom Gregura, ali i izvrsni Gaši izjednačio za produžetke.

U samo minutu i pol, u završnici prvog produžetka, Hruškar i Piskać su digli na 3:1 (toliko je bilo i lani u finalu), Zagrepčani su izvukli Švigira i uveli igrača-vratara, Bartoluci je uspio smanjiti, ali su onda “lončarovci” u 100-tinjak sekundi zabili tri puta (dva puta Herceg pa Lukavečki) za konačnih, super uvjerljivih 6:2!

U drugom polufinalu seniora ASO Ponos – Podravski Teatro tvrdo do samoga kraja, ostalo je 0:0 i nakon produžetaka, presudili su penali – precizni su u prve dvije serije bili Rumbak i D. Kunštek za Zagrepčane, a El-Saleh i Pavlović za Zagrepčane, a onda je Pavlić obranio u trećoj seriji D. Kovačecu, a Kanjuh uveo Teatro u njihovo drugo varaždinsko finale, nakon onog s Grosupljem prije tri godine.

Sjajno je bilo i prvo veteransko polufinale Star’s KBLG-a i OPG Radiček PNT-a, Koprivničani su poveli golom Ivančića, Čuljak je izborio produžetak minutu prije kraja, Hertl zabio za preokret, Ž. Vađunec opet poravnao (2:2), ali su na kraju Čuljak i Hertl zabili još po jednom za konačnih 4:2. Jedino je Sračinec bio uvjerljiv protiv Srakara, dva puta Tot i po jednom Melnjak i Đorđević zabili su za čistih 4:0.

I tako smo došli i do Dana velikog finala, koje će se igrati u srijedu, s početkom programa u 15 sati. Nesumnjivo, još jedan super atraktivan dan u Areni, za sve malonogometne sladokusce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije