Dabrovi uvjerljivi u Umagu, pobjedom najavili posljednju utakmicu ove godine

Dabrovi se s teškog gostovanja u Umagu vraćaju nasmiješenih lica, jer kući donose dva boda. Umag se u više navrata pokazao kao ‘tvrd orah’, što su posebno na svojoj koži osjetili Varaždinci prije nekoliko mjeseci. Međutim, jučer to nije bio slučaj. Pobjeda s rezutatom 26:22 dokaz je kvalitete koju posjeduje momčad Vladimira Vujovića.

Dobro su jučer Dabrovi otvorili utakmicu i nakon pogotka Ivana Horvata za u 13. minuti držali vodstvo pri rezultatu 6:3. Međutim, Umag je u sljedećim trenucima ‘pokazao zube’ i odličnom serijom 5:0 preokrenuo rezultat u svoju korist, postavivši rezultat 8:6. Brzo su se Varaždinci vratili u egal, a to nisu više ispustili do kraja prvog dijela, koji je završio 12:12.

Drugi dio nije dobro krenuo za Dabrove, jer su u prvih četiri minute gubili s tri razlike. No, ubrzo se ‘ukazuje’ Martin Marčec i trima pogocima približava Varaždince ponovnom poravnanju rezultata. Na 18:17 za Umag, postavio je Sever, a odgovorio Vučko izjednačivši.

Nakon toga, Dabrovi rade mini-seriju 3:0 i u 53. minuti dolaze do vodstva 21:18. Svojim četvrtim pogotkom na utakmici u posljednjoj minuti susreta, konačan rezultat 26:21 za Dabrove, postavio je Bruno Vili Zobec i tako zapečatio sudbinu momčadi Umaga.

Sljedeći susret Varaždinci igraju u srijedu, 16. prosinca, kad u Areni Varaždin igraju posrednji susret sezone protiv Karlovca, a nakon te utakmice, Varaždince čeka pravi rukometni spektakl jer će Arena biti domaćin SEHA ligi, odnosno utakmici Zagreba i Veszprema.

Susret Dabrova počinje u 16.40, dok Zagrebov počinje u 19 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije