Održan ždrijeb za Zimsko prvenstvo Varaždina, igrat će 52 ekipe

U nedjelju, 13. prosinca u 13 sati počet će 36. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, pod nazivom ‘Pan kup Varaždin’. Jučer je, 9. prosinca, obavljen ždrijeb skupina prvoga kruga, a u ‘bubnju’ su se našle 52 ekipe, 36 seniorskih i 16 veteranskih, što je maksimalni kapacitet kojeg ovogodišnji turnir, s obzirom na raspoloživost terminima, može izdržati.

Ove zime skupine su koncipirane po tri ekipe u grupi, kako bi se što brže stiglo do one atraktivnije, ‘nokaut’ faze. Kod seniora je tako 36 ekipa podijeljeno u 12 skupina. Četiri najbolja prvaka će izravno u osminu finala, preostali prvaci (osam ekipa) i osam drugoplasiranih u 1/16 finala, a preostala četiri drugoplasirana i svi treći (12 ekipa) igrat će repesaž za preostala mjesta u 1/16 finala.

Kod veterana će dva naj-prvaka izravno u četvrtfinale, preostala tri prvaka, svi drugi (pet ekipe) i tri bolja treća u osminu finala, a dva najslabija treća igrat će za preostalo jedno mjesto u osmini.

Raspored utakmica za prva tri natjecateljska dana (nedjelja, ponedjeljak, utorak) bit će poznat do kraja dana (četvrtka).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije