Jiu-Jitsu Challenge 5. prosinca u Areni Varaždin uz slobodan ulaz

Hrvatski Jiu-Jitsu savez organizira European Jiu-Jitsu Challenge 2015 koji će se održati 5. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin (Arena).

S obzirom na kvalitetu natjecatelja i nagrade ovo će biti jedan od najjačih međunarodnih Jiu-Jitsu događaju u Europi. Pobjednici svih kategorija, od bijelih do crnih pojaseva, te apsolutnih kategorija osvojit će dragocjene nagrade.

Tako će pobjednici kategorija s osam ili više prijavljenih natjecatelja po kategoriji osvojiti povratnu zrakoplovnu kartu za sudjelovanje na Europskom Jiu-Jitsu prvenstvu koje će se održati od 21 do 24. siječnja u Lisabonu. Pobjednici kategorija s pet do sedam prijavljenih natjecatelja u kategoriji osvojit će GroundGame kimono, dok će oni najbolji u kategorijama s dva do četiri prijavljena natjecatelja osvojiti GroundGame Rashguard.

Suorganizator ovog turnira je i ‘BJJ & Grappling Varaždin’ koj je osnovan ove godine. Svi oni koji se žele okušati u ovom plemenitom sportu u Varaždinu više informacija mogu dobiti na njihovoj Facebook stranici.

Ulaz će biti besplatan pa su svi natjecatelji te ljubitelji ovog sporta i vještine dobrodošli 5. prosinca u Areni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije