Ivančica ove srijede dočekuje Vidovec u finalu rukometnog Županijskog kupa

Finale Županijskog rukometnog kupa Varaždinske županije igra se ove srijede, 2. prosinca u dvorani srednje škole u Ivancu između RK Ivančica i MRK Vidovec. Obje ekipe nadaju se trofeju kojim bi zaključili plodnu sezonu dobrih igara u 2. HRL-Sjever.

Ivančica ima kvalitetnu, mladu i poletnu ekipu, koja zna biti neugodna za protivnike na domaćem terenu, dok Vidovec ima spoj mladosti i iskustva te se s pravom nadaju osvajanju prvog mjesta u ligi, a samim time i Kupa.

– Još jednom, kao i uvijek protiv Ivančice, očekujem tvrdu utakmicu, još kad se uzme da je Ivanec bolji kad igra kod kuće, zasigurno će biti napeto. Međutim, ukoliko budemo pravi i vratari ako budu ponovo na visini zadatka, očekujemo pobjedu. Mislim da smo trkački spremniji od njih i imamo širinu i iskustvo, koji bi trebali donijeti prevagu u našu korist, naravno uz dužno poštovanje prema protivnicima – rekao nam je Igor Senečić, trener MRK Vidovec.

Kako doznajemo od Matije Harjača, trenera Ivančice, sutrašnji dvoboj dočekat će bez prevelikih očekivanja.

– Ulazimo u utakmicu bez prevelikih nadanja, dosta je studenata u našim redovima koji se tek za vikend vraćaju kući zbog obaveza na fakultetima, tako da ćemo morati prilagoditi ekipu, ali nećemo se predati, to sigurno. Još jednom ćemo se potruditi i dati sve od sebe. Prosjek klupe će nam biti 18,6 godina, stoga će mlađi dečki sakupljati iskustvo. Trkački teško možemo parirati Vidovcu cijelu utakmicu, ali ponavljam, nećemo se predati – rekao nam je Matija Harjač.

Utakmica je na rasporedu sutra, u srijedu, s početkom u 20 sati uz besplatan upad za sve posjetitelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije