Dabrovi teško ‘stradali’ na gostovanju u Kaštelama s čak 11 pogodaka razlike

U sklopu 13. kola Premijer lige, Dabrovi su poraženi na gostovanju kod Ribole Kaštela s visokih 32:21.

Iako su dobro Dabrovi krenuli u utakmicu i već na početku utakmice vodili s 2:0 zahvaljujući pogocima Huđa i Zobeca, domaćini su do 13. minute poveli s 8:4, prvenstveno zbog zabivenih šest pogodaka zaredom. Ribola tu prednost nije izgubila, već naprotiv, Javorčić je u 25. minuti zabio svoj treći pogodak na utakmici, a prednost je narasla na 14:7 za domaćine. Prvo poluvrijeme je tako završilo u korist domaćina pri rezultatu 15:8.

U nastavku utakmice, igrači Vladimira Vujovića su pokušali dostići zaostatak, međutim, domaćini im nisu to dopustili, a do 49. minute, prednost je narasla na velikih i okruglih deset pogodaka za Ribolu.

Posljednjih deset minuta utakmice je tako postala samo formalnost, a utakmica je na kraju završila s 11 pogodaka Dabrova manje od domaćina, odnosno pri rezultatu 32:21.

Dabrovima nije pomogao ni stopostotni učinak Tomislava Hirša, koji je zabio šest pogodaka, a isti broj golova zabio je i Horvat. Matija Špikić je na golu Varaždina obranio 11 udaraca, ali ni to nije bilo dovoljno da Dabrovi uzmu bodove na gostovanju. U redovima Ribole, najraspoloženiji je bio Nikola Jukić s osam pogodaka.

Nakon 13 odigranih kola, GRK Varaždin 1930 nalazi se na trećem mjestu ljestvice iza vodeće Dubrave s tri boda manje, dok je drugoplasirana momčad Zameta s bodom više, odnosno njih 17.

Sljedeće kolo Dabrovima donosi još jedno gostovanje, a igrat će protiv Gorice 28. studenoga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije