Šestorica hrvača Vindije nastupit će na Božićnom turniru

Šestorica članova HK Vindija uspješno je prošlo kvalifikacije za veliki Božićni turnir u hrvanju koji će se 12. idućeg mjeseca održati u Zagrebu. Na subotnjem kvalifikacijskom turniru u Zagrebu okupilo se 146 natjecatelja u kategoriji dječaka i kadeta iz 23 hrvatska kluba. HK Vindija stigao je na kvalifikacijski turnir s desetoricom natjecatelja od kojih su čak šestorica ostvarila rezultat koji im osigurava nastup na glavnom turniru.

Kod dječaka to je uspjelo Luki Fajfariću osvajanjem trećeg mjesta u kategoriji do 38 kilograma. Isti uspjeh ostvario je Ivan Bedeković u kategoriji do 73 kilograma.

Osvajanjem petog mjesta plasman na završni turnir osigurali su Edi Kelemenić u kategoriji do 53 kilograma te Ivica Florjanić u kategoriji do 73 kilograma.

Na završni Božićni turnir plasirala su se i dvojica kadeta. Riječ je o Vinku Smodeku u kategoriji do 85 kilograma, koji je na kvalifikacijskom turniru zauzeo drugo mjesto. Leon Meštrić u kategoriji do 76 kilograma osvojio je treće mjesto.

Bez norme za Božićni turnir ostala su četvorica kadeta. Marko Đigunović je u kategoriji do 63 kilograma bio peti. Bez plasmana ostali su Nikša Makitan u kategoriji do 69 kilograma, Sebastian Petrač do 76 kilograma te Filip Rumplin do 85 kilograma.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije