Rukometaši Vidovca u derbiju kola dočekuju Čakovec

Ovog vikenda u Osnovnoj školi Vidovec, odigrava se drbi sedmog kola 2.HRL Sjever s dobro im poznatom ekipom Čakovca. Čakovec dolazi predvođen bivšim trenerom Vidovca Sašom Kučekom. Utakmica se održava u subotu, 14. studenoga, s početkom u 19 sati.

MRK Vidovec je trenutno druga momčad prvenstva sa samo jednim bodom zaostatka za vodećom Garešnicom, dok se momčad Čakovca nalazi na sedmom mjestu ljestvice.

Vidovec je favorit u ovoj utakmici, međutim, trener Čakovca dobro poznaje ekipu Vidovca, stoga je pred nama još jedna zanimljiva utakmica.

– Očekujem tvrtdu utakmicu, prije svega atraktivnu, uz mnogo gledatelja. Imamo maksimalno poštovanje prema protivniku i očekujem da moji igrači odigraju muški, s puno trke i uz dobre obrane vratara. Protivnički trener nas dobro poznaje i mislim da nisu prekrižili svoja očekivanja od ove sezone, iako na tablici ne stoje kako su možda planirali na početku sezone. Očekujem da budemo na nivou na kojem smo bili i dosad u domaćim utakmicama, a uz dužno poštovanje prema svim protivnicima, smatram da smo najbolja momčad lige, što ćemo i sutra probati dokazati i odvojiti se malo od ostalih momčadi na tablici – rekao je u najavi utakmice trener Vidovca, Igor Senečić.

U Vidovec se nakon dugog izbivanja vraća Saša Kuček, ali ovog puta u ulozi protivničkog trenera.

– Očekujem da pružimo dobru igru, da ne padnemo bez borbenosti i igre. Rezultatski se ne opterećujemo, velik broj faktora utječe na krajnji rezultat tako da nam je igra i borba u fokusu, a vidjeti ćemo kakav će na kraju biti rezultat. Bio sam njihov trener, a oni su bili moji igrači, tako da oni znaju mene kao i ja njih. Ne očekujem zato neku prednost, no možda će to dovesti do nekog taktičkog nadmudrivanja.
Dapače, povratak u Vidovec me veseli jer su me oni uvijek dobro dočekali. Bit će mi drago vratiti se – komentirao je Saša Kuček.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju i pogledaju vrhunski rukomet, nakon kojeg će biti organizirano druženje u opuštenoj atmosferi uz jelo i piće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije