MŽNL: Pobjede Rudara, Jalžabeta i Varteksa, Pltivica poražena kod kuće…

U subotu su, 31. listopada, odigrane sve utakmice Međužupanijske nogometne lige, a vodeći dvojac Rudar i Jalžabet su još jednom došli do tri boda i tako učinili prvenstvo još zanimljivijim.

Novi Marof je ostvario tešku, ali zasluženu pobjedu protiv Centrometala. Zeko je donio domaćinima vodstvo u 7. minuti, da bi gosti preko Dombaja poravnali rezultat na 1:1. Martan u 49. minuti ponovno donosi domaćinu vodstvo, da bi Beštek sam sebi postigao pogodak za novo poravnanje. Halilović u 78. i Harmicar u 84. minuti iz kaznenog udarca postižu pogotke za konačnih 4:2.

Zelengaj nije uspio zaustaviti vodeći Rudar te je poražen rezultatom od 1:3. Već u prvih 45. minuta gosti su pogocima Horvata, D. Šoltića i Vurušića poveli 0:3, da bi domaćin u 66. minuti tek uspio pogotkom Mlakara ublažiti poraz.

Peti uzastopni poraz Plitvice, koja je na svom travnjaku poražena od Zadrugara. Pobjedonosni pogodak postigao je iskusni lisac Vukina u 57. minuti.

Jalžabet je na svom travnjaku pobijedio Međimurec 3:2. Domaćin je do 59. minute pogocima Medveda u 11. i 45. minuti te Hruška poveo 3:0, da bi se opustio, što su gosti iskoristili te preko Treske u 84. i Ogina u 86. smanjili rezultat na konačnih 3:2.

Pušćine su pomalo neočekivano, ali potpuno zasluženo ostvarile pobjedu nad Nedelišćem. Magdalenić u 26. te Levanić u 59. minuti donijeli su vodstvo od 2:0, da bi Međumurac eurogolom tek uspio smanjiti rezultat na 2:1.

Varteks je na krilima Bobana, koji je postigao pogotke u 33. i 62. minuti, pobijedio u Kotoribi Graničar koji je odigrao nikad lošiju utakmicu.

U Cirkovljanu, u susjednom derbiju, Mladost Komet je pobijedila domaći Naprijed rezultatom od 2:1. Hladnik u 17. te Golubić u 52. minuti donose Preložancima vodstvo od dva pogotka prednosti, da bi Bermanec uspio prekrasnim pogotkom smanjiti rezultat na 1:2. U sudačkoj nadoknadi domaćin traži kazneni udarac, ali ništa od toga i Mladost Komet je slavila zasluženu pobjedu.

U čudnoj nekoj utakmici punoj preokreta Polet i Sloboda iz Slakovca u Svetom Martinu na Muri odigrali su 3:3. Borko dovodi goste u vodstvo, da bi Karlovčec sa dva pogotka preokrenuo rezultat na 2:1. Ponovno Borko poravnava, a Srnec u 74. minuti donosi vodstvo Slobodi. Ipak, u 83. minuti Bistrović postiže pogodak za konačnih 3:3.

Rezultati 11. kola: Naprijed – Mladost Komet 1:2, Novi Marof – Centrometal 4:2, Zelengaj – Rudar 1:3, Plitvica – Zadrugar 0:1, Polet – Sloboda 3:3, Graničar – Varteks 0:2, Jalžabet – Međimurec 3:2.

Poredak: Rudar 28, Jalžabet 26, Sloboda/S 21, Mladost Komet 20, Međimurec 19, Nedelišće 18, Novi Marof, Varteks 16, Pušćine 14, Graničar, Zadrugar 13, Plitvica, Polet 10, Naprijed, Centrometal, Zelengaj 9

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije