STK Starr četvrtom pobjedom zaredom zadržao prvo mjesto ljestvice

U 4. kolu hrvatske stolnoteniske Superlige STK Starr ostvario je i četvrtu pobjedu zaredom. Ovaj puta pobijedio je ekipu STK Srdoći iz Rijeke, uvjerljivo 4:0.

Japec je s 3:1 bio bolji od Šarčevića, Ređep od Divkovića s 3:0, Mabey je svladao Marelju 3:2 i u parovima Japec/ReđepDivković/ Marelja 3:0. Ovom pobjedom Varaždinci su ostali na vrhu prvenstvene ljestvice zajedno sa ekipom GSTK Zagreb koja također jedina ima četiri pobjede iz četiri kola.

U sljedećem kolu, koje se igra sljedećeg vikenda, STK Starr gostuje u Koprivnici kod ekipe STK Podravka, koji je trenutno na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s jednom pobjedom i dva poraza.

STK Starr u utorak, 27. listopada, u 17 sati, nastavlja s natjecanjem u srednjeeuropskoj Superligi. U Gradsku sportsku dvoranu Varaždin dolazi ekipa U21 Austrija, mladi austrijski reprezentativci koji su u prvom susretu pobijedili Varaždince te će ovo biti najvjerojatnije odlučujući meč za ulazak u drugi krug natjecanja, nakon završetka natjecanja po skupinama.

Treba napomenuti da je Austrija europski prvak u stolnom tenisu i da će meč u utorak biti idealna prilika za ljubitelje stolnog tenisa da uživo vide pravi europski vrhunski seniorski stolni tenis. Poziv je to za sve ljubitelje ovog sporta da podrže varaždinsku ekipu u nastojanju da nakon odličnih rezultata u hrvatskoj Superligi nastave pobjednički niz i u srednjeeuropskoj Superligi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije