MŽNL: Jalžabet gostuje u Prelogu, Varteks u Jalkovcu dočekuje Polet…

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 10. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin u kojem se derbi kola ove subote, s početkom od 15,30 sati odigrava u Prelogu, gdje Mladost Komet ugošćuje vodeći Jalžabet koji ruši sve suparnike pred sobom.

Stoga će zasigurno utakmica biti neizvjesna i uzbudljiva u kojoj su moguća sva tri znaka.

Rudar na svom travnjaku igra s Novim Marofom koji je nezgodna ekipa za svakog suparnika, ali i nepredvidljiva, stoga se ne bismo iznenadili ako ostvare povoljan rezultat. Utakmica se igra u subotu s početkom u 15.30.

Varteks u Jalkovcu igra sa Poletom koji je u velikoj krizi i stoga je domaćin apsolutni favorit utakmice, a u prednost im ide i povratak na svoj teren u Jalkovcu nakon nekoliko kola izbivanja.

Centrometal, koji je nakon smijene trenera Naranđe ostvario neriješen rezultat u Cirkovljanu, igra sa Pušćinama koji zbog pomanjkanja ključnih igrača na svakoj utakmici imaju velikih problema. Ipak domaćin je u ovoj utakmici favorit.

Sloboda, koja bolje igra u gostima nego na svom travnjaku, u subotu ugošćuje Plitvicu koju očekuje teška utakmica, ali i koja bi mogla osvojiti barem bod.

Nedelišće je u formi, što potvrđuju četiri uzastopne pobjede i apsolutni je favorit protiv Naprijeda.

U nedjelju, s početkom u 14.30, u Dunjkovec/Pretetincu, Međimurec, inače izuzetno kvalitetna ekipa, ugošćuje Graničar iz Kotoribe i favorit je ove utakmice.

Zadrugar na svom travnjaku ugošćuje Zelengaj koji bolje igra u gostima, stoga će utakmica biti zasigurno borbena u kojoj je ipak domaćin favorit.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije