U subotu derbi kola 2. HRL-Sjever: MRK Vidovec dočekuje vodeću Ivančicu

Ove subote se u Vidovcu održava derbi kola 2. HRL-Sjever, ako ne i cijele sezone, gdje će se sastati veliki prijatelji i sportski suparnici MRK Vidovec i RK Ivančica Ivanec.

Vidovec je mjesto u kojem se srcem i dušom radi i živi za klub, a rezultati im ne izostaju, stoga i od ove utakmice očekuju novu pobjedu i dva boda, a u tom naumu predvodit će ih Zoran Jeftić, bivši igrač GRK Varaždin 1930 i novo pojačanje, s kojim su dobili na samopouzdanju, ali i veliko iskustvo koje je unio u momčad.

– Ovo je jako bitna utakmica za nas, ali i protivnika i mislim da onaj tko sutra pobijedi, da će dobiti zalet za nastavak sezone. Mi ne bježimo od utakmice favorita, rekli smo da nam je cilj 1. B liga, zato smo i doveli neka pojačanja. U svakom slučaju, nadamo se pobjedi – kratko je najavio sutrašnju utakmicu trener Vidovca Igor Senečić.

Ivančicu predvodi njihov nekadašnji igrač Matija Harjač, a sad u ulozi trenera svoje iskustvo prenosi na mlađe generacije. U tome mu pomaže i Marko Gotal, još jedna legenda kluba, koji je u igračkom kadru, a nosit će igru gostiju iz Ivanca.

– Očekujemo tešku utakmicu, imamo mladu ekipu, tako da ne znam kako će reagirati, ali zato imamo dva iskusna igrača koji bi trebali nositi mlađe dečke u utakmici, međutim, sutra ćemo sve vidjeti – rekao nam je Matija Harjač, trener Ivančice.

Ivančica je trenutno vodeća u ligi, međutim, odmah iza nje nalazi se Vidovec sa samo jednim bodom manje, stoga je za očekivati pravu rukometnu poslasticu.

Nakon utakmice, koja se održava u Vidovcu, u sportskoj dvorani osnove škole, domaćini pripremaju veliko druženje sportskih prijatelja i ljubitelja rukometa, ali i najavljuju veliko iznenađenje.

Utakmica počinje u 19 sati, a upad je besplatan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije