Prva ŽNL: Bednja se vratila na vodeću poziciju, Nedeljanec odigrao neriješeno…

U devetom kolu 1. ŽNL, Bednja se vratila na prvo mjesto prvenstvene tablice, s koje ju je skinuo Nedeljanec u posljednim kolima.

Do povratka na prvo mjesto došla je zahvaljujući visokoj 7:1 pobjedi u gostima protiv Orača, dok je Bednji između ostalog, pomogao i neriješen rezultat kojeg su odigrali Nedeljanec i Obreš. Utakmica u Nedeljancu je završila 1:1.

Mladost iz Margečana se, zahvaljujući pobjedi s 5:2 protiv izravnih konkurenata na tablici – Dubravke, plasirala na sedmo mjesto prvenstva, svrgnuvši tako s tog mjesta upravo Dubravku.

Šemovečka Mladost je pred domaćim navijačima s 3:2 bila bolja od Sloge, dok je posljednje rangirano Čevo s glatkih 3:0 bilo bolje od Ivančice.

U utakmicama odigranima u subotu, Drava je u Svetom Đurđu slavila protiv Rudara s 2:0, a Polet i Plitvica su u Cestici remizirali s 2:2.

Sljedeće, deseto kolo na rasporedu je 24. i 25. kolovoza. Utakmice u subotu i ona između Dubravke i Orača počinju u 15:30, dok će sve ostale početi u 14:30 sati.

Poredak nakon devet kola: Bednja 21, Nedeljanec 20, Polet 18, Obreš 17, Drava 14, Mladost (M) 14, Dubravka 13, Ivančica 11, Mladost (Š) 10, Orač 8, Sloga 7, Plitvica (S) 7, Rudar 47 7, Čevo 4.

Parovi u 10. kolu: Sloga-Nedeljanec, Drava-Mladost (M), Rudar 47-Plitvica, Ivančica-Polet, Obreš-Čevo, Bednja-Mladost (Š), Dubravka-Orač.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije