U trećem kolu Superlige, ekipa STK Starr uvjerljivo pobijedila STK Split 4:0

Nakon pobjede u prvom susretu u Superligi, na gostovanju u Istri protiv ekipe Pule od 4:1, Varaždinci su pobijedili i na drugom gostovanju. U Splitu su pobijedili istoimenu ekipu 4:0.

Najprije je Ređep pobijedio Mustapića 3:1, zatim je Japec bio bolji od Jalžabetića također 3:1 te je i Mabey pobijedio Bakača 3:2. U igri parova, Ređep i Japec pobijedili su Bakača i Mustapića 3:2 i time ostvarili uvjerljivu pobjedu 4:0.

To je bio susret 3. Kola Superlige, a utakmica 2. kola s ekipom STK Libertas Marin Dubrovnik prebačena je za četvrtak, 22. listopada u 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, zbog europskih obveza Dubrovčana.

Treba podsjetiti da će STK Starr u sljedećem tjednu odigrat će u Varaždinu četiri vrhunska meča. Po prvi puta odigrat će se jedno europsko ligaško klupsko natjecanje u Varaždinu, u kojem sudjeluje jedna varaždinska muška stolnoteniska ekipa.

U narednih tjedan dana ljubitelji stolnog tenisa moći će pratiti dva susreta u hrvatskoj Superligi i dva u srednjeeuropskoj Superligi.

STK Starr, koji u srednjeeuropskoj ligi nastupa i pod imenom Regionalni stolnoteniski centar Varaždin nastupit će u sastavu Japec, Ređep, Mabey, Runjić i Šantek.

Za gledatelje koji dođu bodriti varaždinsku ekipu predviđena su poklon iznenađenja, a ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije