MŽNL: Vodeći Jalžabet gostuje kod Graničara, Novi Marof dočekuje Zadrugar…

U 9. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin vodeći Jalžabet u nedjelju očekuje teško gostovanje u Kotoribi gdje ga dočekuje Graničar – nepredvidljiva, ali jaka ekipa.

Domaćin je izuzetno motiviran da ostvari četvrtu prvenstvenu pobjedu, dok gosti, koji su vodeća ekipa prvenstvene ljestvice očekuju nastavak serije pobjeda, stoga će zasigurno utakmica, naravno ako to dozvole vremenski uvjeti, biti zanimljiva i neizvjesna.

Kolo otvaraju u subotu Nedelišće i Mladost Komet iz Preloga. Domaćin je nanizao dvije uzastopne pobjede, a gosti tri, stoga se očekuje pravi nogometni derbi sportskih prijatelja, ali na terenu ljutih rivala.

Polet, koji je također u velikoj krizi, što mu je donijelo i trenutno 14. mjesto na prvenstvenoj ljestvici, u subotu igra sa vrlo dobrim Međimurcem koji je u ovoj utakmici favorit.

U Cirkovljanu Naprijed ugošćuje Centrometal koji je u krizi, što potvrđuje i trenutno predposljednje mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Domaćin je favorit ove utakmice.

Pušćine, koje su neugodan protivnik, kod kuće ugošćuju Rudar i očekuju povoljan rezultat, dok gosti dolaze po pobjedu.

Novi Marof na svom travnjaku ugošćuje Zadrugar i nakon teško osvojenog boda u Slakovcu želi ostvariti pobjedu s kojom bi se podigao u gornji dio prvenstvene ljestvice, dok se Zadrugar dolazi nadigravati i pokušati ostvariti povoljan rezultat.

Zelengaj nakon pobjede nad Varteksom na svom travnjaku igra sa neugodnom Slobodom koju respektira, ali želi ostvariti pobjedu u utakmici.

U Gojancu, Plitvica igra sa Varteksom i favorit je utakmice, iako je Varteks momčad koja zna iznenaditi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije